Κόσμος

Βίντεο: Απίστευτη γιαγιά 100 ετών «πέρασε» τη Μέρκελ για την Μπριζίτ Μακρόν!

Η ηλικιωμένη χάρηκε όταν ο Μακρόν της έδωσε το χέρι του, ενώ βλέποντας την Γερμανίδα Καγκελάριο είπε:  «Είστε η κυρία Μακρόν!»

Ένα απρόοπτο είχε η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ στη Γαλλία, όπου έδωσε το «παρών» στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Κι ενώ βρισκόταν έξω από το Παρίσι για τις εκδηλώσεις μαζί με τον Εμανουέλ Μακρόν, μία κυρία 100 ετών νόμισε πως η Μέρκελ ήταν η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου, Μπριζίτ.

Η ηλικιωμένη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της όταν ο Μακρόν της έδωσε το χέρι του. «Δεν είναι δυνατόν! Μια μικρή γυναίκα σαν εμένα να κάνει χειραψία με τον πρόεδρο. Είναι φανταστικό!», είπε και στη συνέχεια στράφηκε στη Μέρκελ. «Είστε η κυρία Μακρόν!», της είπε με σιγουριά.

Χαμογελώντας, η Άνγκελα Μέρκελ προσπάθησε να της εξηγήσει, ότι δεν είναι η κυρία Μακρόν.

«Οχι, είμαι η καγκελάριος της Γερμανίας», της είπε αρχικά στα γερμανικά και στη συνέχεια στα γαλλικά, αλλά η ηλικιωμένη δεν φάνηκε να το καταλαβαίνει. Παρόλα αυτά, πόζαρε χαμογελώντας με τους δύο ηγέτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button