Αθλητικά

Βίντεο: Σοκαριστικός τραυματισμός Ρώσου υπεραθλητή Άρσης Βαρών

Ο 20χρονος Γιάροσλαβ Ραντόσκεβιτς υπέστη διπλό κάταγμα στο καλάμι και πολλαπλά κατάγματα στον αστράγαλο – Τουλάχιστον έξι μήνες η περίοδος της αποθεραπείας του

Ο 20χρονος αρσιβαρίστας, Γιάροσλαβ Ραντόσκεβιτς, υπέστη ένα τρομακτικό τραυματισμό στο δεξί του πόδι, στην προσπάθεια του να κάνει squat σε 250 κιλά, στο World Raw Powerlifting Eurasian Championship, που πραγματοποιήθηκε στην Κρακοβία της Ρωσίας.

Ο 20χρονος Ρώσος προσπάθησε να φτάσει το σώμα του… στα όριά του, προκειμένου να σηκώσει τα κιλά που ήθελε στο World Raw Powerlifting Eurasian Championship, αλλά το αποτέλεσμα ήταν καταστροφικό.

Ο Γιάροσλαβ Ραντόσκεβιτς, λύγισε στην τρίτη του προσπάθεια, με συνέπεια να υποστεί έναν από τους τρομακτικότερους τραυματισμούς αθλητή.

Έχοντας ήδη αποκτήσει πρόβλημα στον αστράγαλό του, ο Ρανκόσεβιτς αγνόησε τις συμβουλές που του δόθηκαν και στην τρίτη του προσπάθεια είδε το πόδι του να… σπάει σαν κλαράκι!

Ο 20χρονος αθλητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, εκεί όπου διαγνώστηκε με διπλό κάταγμα στο καλάμι, ενώ υπέστη και ολικό κάταγμα στον αστράγαλό του. Ο Ρανκόσεβιτς θα χρειαστεί περίπου έξι μήνες για να ξεπεράσει τους τραυματισμούς του…

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button