Αθλητικά

Βαριά τιμωρία σε Διαγόρα για τα επεισόδια με Καλαμάτα

Ακριβά θα κοστίσουν στο Διαγόρα τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον πρώτο αγώνα μπαράζ ανόδου με τη “Μαύρη Θύελλα” στη Ρόδο.

Ο Διαγόρας, που τελικά κέρδισε το εισιτήριο για τη νέα Football League, τιμωρήθηκε με 500 ευρώ πρ;oστιμο, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και αφαίρεση 3 βαθμών από το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής που ολοκληρώθηκε. Στον αντίποδα η “Μαύρη Θύελλα” τιμωρήθηκε με πρόστιμο 2.000 ευρώ. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναφέρει” “ Επιβάλλει στο πρώτο εγκαλούμενο σωματείο Διαγόρας ΓΣ τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων ευρώ (2.000 €), γ) ποινή της διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές και γ) συνολική ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του διεξαγόμενου Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και, στο δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο Καλαμάτα ΠΣ, χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500,00) ευρώ, για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα που διεξήχθη στις 8-5-2019 στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου για την άνοδο στην Β΄ Εθνική Κατηγορία, μεταξύ των σωματείων Διαγόρας ΓΣ και Καλαμάτα ΠΣ”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button