ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Βαρκούλες αρμενίζουν… στη Μικρή Βενετία Γαργαλιάνων [εικόνες]

Η δυνατή νεροποντή που ξέσπασε το πρωί στους Γαργαλιάνους «έπνιξε», για ακόμη μια φορά, την περιοχή γύρω από το σχολικό συγκρότημα του Γυμνάσιου – Λυκείου Γαργαλιάνων.

Οι οδοί Παναγοπούλου, Θεσσαλονίκης και Μπουμπουλίνας για ακόμη μια φορά πλημμύρισαν δημιουργώντας προβλήματα στους κατοίκους της περιοχής, η οποία μετατράπηκε για πολλοστή φορά σε μια μικρή Βενετία!

Η δε «περίφημη» λύση της δημοτικής αρχής, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κατάσταση αυτή, παραμένει ημιτελής… έχοντας έως τώρα να επιδείξει το άνοιγμα μια τρύπας στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος. Εκ τότε τα σχέδια παραμένουν στο «ντουλάπι» … και οι κάτοικοι στα «κάγκελα» διαμαρτυρόμενοι για αυτή την κατάσταση.

Να θυμίσουμε πως οι εργασίες των «αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων» ξεκίνησαν στις 11 Νοεμβρίου 2016. Η προτεινομένη λύση προέβλεπε την κατασκευή δύο φρεατίων καθαρισμού προκειμένου να σταματούν τα «φερτά» υλικά της βροχής και να υπάρχει μόνο καθαρό νερό. Το νερό θα έφτανε σε μια τρύπα διαμέτρου 37 εκατοστών, η οποία διανοίχθηκε εντός του σχολικού συγκροτήματος του Γυμνασίου – Λυκείου Γαργαλιάνων και από εκεί θα κατέληγε στους φυσικούς αποδέκτες.

Δύο χρόνια μετά… δεν έχει γίνει το παραμικρό, παρά μόνο μια τρύπα στο νερό.

Δείτε εικόνες από τη σημερινή νεροποντή.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button