Κόσμος

Βγήκε με μονοθέσιο της F1 στον αυτοκινητόδρομο και έκανε προσπεράσεις, τον ψάχνει η αστυνομία (vid)

Εκτός αν είναι ο Λιούις Χάμιλτον, υπάρχει θέμα εδώ.

 

Ένας τύπος στην Τσεχία… την είδε πιλότος της F1.

Όχι, δεν βγήκε με το αυτοκίνητό του και άρχισε τα γκάζια και τις προσπεράσεις.

Βγήκε με το μονοθέσιό του και άρχισε τα γκάζια και τις προσπεράσεις!

Ο εκκολαπτόμενος Λιούις Χάμιλτον -που φορούσε και κράνος- οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο τύπου Formula 1, με έναν διερχόμενο οδηγό να τον βιντεοσκοπεί τη στιγμή που επιταχύνει, για να του κάνει προσπέραση, και βγαίνει μπροστά του!

Το κόκκινο μονοθέσιο, που μοιάζει καταπληκτικά σε Ferrari, εθεάθη στον αυτοκινητόδρομο D4, στο Πρίμπραμ της Τσεχίας, με τον αριθμό «7» στην πίσω πτέρυγα και τα λογότυπα της Formula 1, αλλά και των χορηγών Marlboro και Vodafone!

Αυτό που προκαλεί μεγαλύτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι, μετά την προσπέραση, ένα άλλο κόκκινο, σπορ αυτοκίνητο έρχεται και «κολλάει» πίσω από το μονοθέσιο!

Όπως είναι λογικό, οι Αρχές στην Τσεχία αναζητούν τον οδηγό του μονοθέσιου, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι παραβιάζει τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Και κυρίως, θέλουν να εξακριβώσουν ότι έχει άδεια για να οδηγεί μονοθέσιο, καθώς τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Formula 1 είναι σχεδιασμένα κατά παραγγελία για τον οδηγό τους και δεν μπορούν να οδηγηθούν νόμιμα σε δημόσιους δρόμους χωρίς ουσιαστικές τροποποιήσεις. Για να είναι νόμιμα, για παράδειγμα, χρειάζονται αλλαγές στην απόστασή τους από το έδαφος, στους καθρέφτες, στις αναρτήσεις και στα φώτα. Επίσης, ο οδηγός τους πρέπει να αλλάζει λάστιχα κάθε 20 μίλια, ανάλογα και με τις συνθήκες του δρόμου, ενώ απαιτείται νέος κινητήρας για κάθε πέντε ώρες συνεχούς οδήγησης!

Η αστυνομία απευθύνει δημόσια έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να το καταθέσει, για να εξιχνιαστεί άμεσα η υπόθεση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button