Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Βελτίωσης της οδοποιίας στη Δ.Ε. Παπαφλέσσα

Την έναρξη υλοποίησης ενός ουσιαστικού και χρήσιμου έργου σηματοδότησε η υπογραφή της σύμβασης «Βελτίωση οδοποιίας Δ.Ε. Παπαφλέσσα» μεταξύ του δημάρχου Πύλου-Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και του κ. Αργυράκη Ιωάννη Ε.Δ.Ε, μελέτη προϋπολογισμού 72.336 ευρώ, αναβαθμίζοντας πλέον το οδικό δίκτυο των δημοτών και των επισκεπτών του δήμου.

Το έργο αφορά όλες τις κοινότητες της περιοχής του τέως δήμου Παπαφλέσσα και ειδικότερα τσιμεντοστρώσεις δρόμων εντός και εκτός των οικισμών ώστε πλέον να είναι πιο βατοί και ασφαλείς.

Για τη σπουδαιότητα του έργου μίλησε ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος: «Το συγκεκριμένο έργο, αποτελούσε εδώ και καιρό πρωταρχικό αίτημα των κατοίκων της περιοχής καθώς και δική μας προτεραιότητα. Η Δημοτική Αρχή απαντά με την νέα αυτή σύμβαση της βελτίωσης της οδοποιίας, συμβάλλοντας στη βελτίωση των συνθηκών μετακίνησης των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του δήμου μας.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button