ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

ΒΙΟΚΑ Γαργαλιάνων: Κήρυξη αναγκαστικής απαλλοτρίωσης και σύστασης δικαιώματος

Ανακοίνωση κήρυξης αναγκαστικής απαλλοτρίωσης και σύστασης δικαιώματος της ΔΕΥΑ Τριφυλίας

Αναλυτικά:

Εχοντας υπόψιν την παράγραφο 4 τον άρθρον 212 ταν Ν. 3463/2006 [Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων], προβαίνουμε στην ανακοίνωση:

α} Της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης τμήματος γεωτεμαχίου, το οποίο βρίσκεταιεκτός σχεδίου πόλεως της δημοτικής ενότητας Γαργαλιάνων Δήμου Τριφυλίας, στη Θέση “Τσίκουζα”, με φερόμενο ιδιοκτήτη τον Δημήτριο Βασιλάκη τον Ιωάννη. Η έκταση που πρόκειται να απαλλοτριωθεί αφορά τμήμα τον γεωτεμαχίου εμβαδού 812,04 τ. μ., από γεωτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 12.038,93 τ.μ..

β} Την αναγκαστική σύσταση δικαιώματος δουλείας τμημάτων των ιδιοκτησιών των κάτωθι φερόμενων ως ιδιοκτητών αγροτεμαχίων, ήτοι των: Βασιλείου Ζόμπολου τον Χρήστου, Κωνσταντίνου Βαρβατσούλη του Προκοπίου, Παναγιώτη Χριστοφιλογιάννη, Νικολάου Κουτσόλαμπρου του Ιωάννη, Αγγελικής Μπουγά, Γεωργίου Τσώνη, Πολύχρόνη Κουνάβη του Άγγελου (δύο ιδιοκτησίες), Διονυσίου Χαλαζωνίτη του Κωνσταντίνου, Αγγελικής Χαλαζωνίτη του Κωνσταντίνου και του Δημοσίου (δασική έκταση ). Οι εν λόγω ιδιοκτησίες βρίσκονται εκτός σχεδίου πόλεως της δημοτικής ενότητας Γαργαλιάνων Δήμου Τριφυλίας, στην περιοχή “Νότσαινα” ή «Νόζαινα» ή “‘Οζαινα».

Η έκταση επί της οποίας πρόκειται να συσταθεί δικαίωμα δουλείας είναι συνολικής επιφάνειας 880,65 τ.μ., σύμφωνα με τα αντίστοιχα κτηματολογικά διαγράμματα και πίνακες πού συντάχθηκαν από την Τεχνική Υπηρεσία τον Δήμου Τριφυλίας στο πλαίσια εκπόνησης τη ς μελέτης για την κατασκευή τον έργου “Αποχέτευση Λυμάτων τ. Δήμου Γαργαλιάνων”.

Σκοπός της αναγκαστικής απαλλοτρίωσης και της σύστασης δουλείας διέλευσης είναι η κατασκευή εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων και αγωγών μεταφοράς λυμάτων (βιολογικός καθαρισμός} της δημοτικής ενότητας Γαργαλιάνων.

Με την παρούσα καλείται κάθε ενδιαφερόμενος να προβεί εντός τριάντα (30) ημερών με προσφορά ή υπόδειξη προς τον Δήμο, άλλων κατάλληλων για το σκοπό της προτεινόμενης απαλλοτρίωσης και της σύστασης δικαιώματος δουλείας ακινήτων.

Η παρούσα να τοιχοκολληθεί νόμιμα κατά το άρθρο 212  παρ. 4 Ν. 3463/2006 στο κατάστημα του Δήμου Τριφυλίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button