Αθλητικά

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ – ΔΩΡΙΟ 3-0: Με πρωταγωνιστή τον Κωστόπουλο, σε ματς… 11 εναντίον 11!

Εντεκα εναντίον έντεκα χθες στο γήπεδο του Βλαχόπουλου στο ματς της ομώνυμης ομάδας με τον Δωριά… Οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με σκορ 3-0 και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση που θα αντιμετωπίσουν τον ΠΑΣ Ράχης.

Το παράδοξο του αγώνα ήταν πως καμία ομάδα δεν είχε παίκτη στον πάγκο, λόγω μη έγκαιρης έκδοσης αρκετών δελτίων από την ΕΠΣ Μεσσηνίας και έτσι δεν έγινε ούτε μια αλλαγή!
Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Παναγιώτη Πεφάνη με τη δύναμη της έδρας έφτασε στη νίκη – πρόκριση, απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία.
Μεγάλος πρωταγωνιστής για το Βλαχόπουλο ήταν ο έμπειρος μεσοαμυντικός Λάμπρος Κωστόπουλος που σκόραρε δύο φορές με εκτελέσεις φάουλ!
Το ημίχρονο έληξε με σκορ 1-0, χάρις σε τέρμα που σημείωσε στο 33’ ο Κότι με ψηλοκρεμαστό πλασέ (δοκάρι και γκολ) μετά από κεφαλιά πάσα του Κ. Ψώνη.
Στο 66’ ο Κωστόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 και ο ίδιος παίκτης στο 87’ με νέο φάουλ από πλάγια θέση έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη επικράτηση της ομάδας του.
Ενδιάμεσα στο 70’ το Βλαχόπουλο είχε δοκάρι σε σουτ του Λάζαρη.
Το ματς σφύριξε ο Σκόρδος, με βοηθούς τους Σταυρόπουλο και Γεωργαντά.
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟ: Λύσσαρης, Στ. Ψώνης, Μαθιόπουλος, Βασιλόπουλος, Ρηγόπουλος, Δ. Λάζαρης, Κωστόπουλος, Κότι, Γιάνναρης, Καγιανάς, Κ. Ψώνης.
ΔΩΡΙΟ: Γαρδίκας, Κουλόλι, Παναγάκης, Γεωργιόπουλος, Αλεξόπουλος, Μπόρα, Ρουμελιώτης, Γκότσης, Δήμας, Γκογκοάσα, Ντέντα.

notosport.eleftheriaonline.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button