Πολιτική

Βουλευτής της ΝΔ ζητά να επιβληθούν …πρόστιμα στους εγκλωβισμένους οδηγούς!

«Να βγουν ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο» ανέφερε η βουλευτής

Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε το πρωί της Τρίτης η βουλευτίνα Τρικάλων της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα, ζητώντας να επιβληθούν πρόστιμα τους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το trikalavoice.gr, η βουλευτής της ΝΔ μιλώντας στο «Ζυγό FM 100» και στον Κώστα Αργυρούση, σε μια ατυχή-προσπάθεια να μιλήσει για την ατομική ευθύνη του καθενός είπε επί λέξει να βγουν «ορδές τροχονόμων και από σήμερα που τα αυτοκίνητα είναι εκεί παροπλισμένα και να κάνουν ελέγχους, όσοι δεν έχουν αλυσίδες πρόστιμο»!

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.

    ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ 2004 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΕΟ-ΕΚΛΕΓΕΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΛΑ’Ι’ΚΙΣΜΟ & ΥΦΑΡΠΑΓΗ ΨΗΦΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙ. ΤΗΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΗΚΕ ΣΧΕΔΟΝ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2021.

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΗΝ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΛΑ’Ι’ΚΙΣΜΟ & ΠΑΡΟΧΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΤΑ ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΩΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ” ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button