Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

«βουτιά θανάτου» 21χρονου στη Μικρή Μαντίνεια

Γύρω στις 11:40 το βράδυ της Κυριακής, δύο άτομα νεαρής ηλικίας τραυματίστηκαν ύστερα από την  ανατροπή του ΙΧ που επέβαιναν σε γκρεμό, λίγα μέτρα μετά το ξενοδοχείο Akti Taygetos.

Σύμφωνα με το μέχρι στιγμής ρεπορταζ, το κίτρινο αυτοκίνητο μάρκας FIAT, εκινείτο στο ρεύμα προς Καλαμάτα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του, έκανε «βουτιά» στο γκρεμό κι έπεσε στη θάλασσα.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και άνδρες της Αστυνομίας, για να απεγκλωβίσουν τα δυο παιδιά.

Δυστυχώς, ο μόλις 21 ετών οδηγός Π.Β. του οχήματος που διακομίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση εξέπνευσε, ενώ η συνοδηγός νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Να υπενθυμίσουμε πως το δυστύχημα έγινε λίγο μετά το ξενοδοχείο Akti Taygetos, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα εξετράπη της πορείας του, έκανε «βουτιά θανάτου» στο γκρεμό, μέχρι που σταμάτησε στη θάλασσα.

12

ΠΗΓΗ mesogeiostv.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button