ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Βούρκωσε η Κυπαρισσία στο στερνό αντίο του δεύτερου 15χρονου

Βαρύ το κλίμα στο Μητροπολιτικό Ναό Κυπαρισσίας

Βουβός πόνος, κεφάλια σκυμμένα, πρόσωπα κλαμένα. Αυτή ήταν η εικόνα στην κηδεία του 15χρονου Χρήστου Μιρτάι σήμερα το μεσημέρι κατά την εξόδιο ακολουθία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αθανασίου στην Κυπαρισσία.

Με λευκά τριαντάφυλλα, οι συμμαθητές του για δεύτερη μέρα πήγαν να τον αποχαιρετήσουν, όπως είχαν κάνει και την Τρίτη για τον Νικόλα, ενώ οι καθηγητές και οι φίλοι προσπαθούσαν να στηρίξουν τους γονείς του που βιώνουν τώρα τον μεγαλύτερο πόνο που θα μπορούσε να βιώσει έναν άνθρωπος. Οδύνη διακατείχε στον επικήδειο την εκπαιδευτικό του ΕΠΑΛ  κα Γεωργακοπούλου που με λίγες λέξεις αποχαιρέτησε μαζί με τους καθηγητές και το σύλλογο διδασκόντων τον νεαρό μαθητή.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας.

Ο τρίτος μαθητής, ο Ενρίκο Μπουζάνι θα κηδευτεί αύριο, με την κοινωνία της Κυπαρισσίας να μην μπορεί να συνέλθει από τις τραγικές αυτές απώλειες των τριών φίλων. 

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Βουβαμαρα σε όλη την πόλη με εξαίρεση τόν τύπο από την Ριβιέρα που είχε στηθεί σαράντα λεπτά δίπλα από τίς κάμερες και εκλιπαρούσε για μια δήλωση κατά την οποία μπέρδεψε το όνομα του μικρού!!! πόσο μικροί και λίγοι ορισμένοι!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button