Τεχνολογία

Βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τα πιο κομψά smartphones

Το smartphone έχει πάψει εδώ και χρόνια να θεωρείται μία συσκευή τεχνολογίας. Αποτελώντας απαραίτητο πλέον αξεσουάρ, μας συνοδεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, πλαισιώνοντας την εμφάνισή μας σε κάθε χώρο και περίσταση. Ως εκ τούτου, το στυλ και ο σχεδιασμός παίζουν σημαίνοντα ρόλο στα smartphones, όντας στα μάτια πολλών ισάξια με τις δυνατότητες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Σε τελική ανάλυση, ποιος θέλει να κρατά κάτι άσχημο στο χέρι;

Ευτυχώς για ‘σένα που προσέχεις το στυλ και την εμφάνισή σου, η αγορά βρίθει προσεγμένων και καλοσχεδιασμένων συσκευών, οπότε αν μη τι άλλο οι επιλογές σου δεν είναι λίγες. Εμείς πάντως για να σε διευκολύνουμε ακόμα περισσότερο -και να διασφαλίσουμε πως δε θα σου ξεφύγει κάποια- ξεχωρίσαμε τα πιο κομψά μοντέλα smartphones και στα παρουσιάζουμε ευθύς αμέσως!

Samsung Galaxy S21 Ultra (6,8”/12GB/256GB)

Κυκλοφορώντας το Galaxy S21 Ultra, η Samsung επαναπροσδιόρισε τον ορισμό του premium smartphone. Ποτέ άλλοτε μία συσκευή με τόσο μεγάλη οθόνη (6,8 ίντσες γαρ με WQHD+ ανάλυση) δεν ήταν τόσο άνετη σε ό,τι αφορά το κράτημά της και εδώ εντοπίζεται η πρώτη μεγάλη «νίκη» της Samsung με τον φουτουριστικό και συνάμα τολμηρό σχεδιασμό του μοντέλου. Η περί ούσας ο λόγος οθόνη προστατεύεται από το ανθεκτικότερο Gorilla Glass που είχε ποτέ μοντέλο Galaxy, προσφέροντας άριστη αλληλεπίδραση με το χέρι και το S Pen. Το ειδικό περίγραμμα που περικλείει τους φακούς είναι κορυφαίας αισθητικής ενώ οι διαθέσιμες αποχρώσεις αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο τις καμπύλες της συσκευής.

Realme 7 (6,5”/6GB/64GB)

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του Realme 7 θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς, με το τελικό αποτέλεσμα να επιτρέπει στην ίδια τη συσκευή να «λάμψει». Με αναλογία οθόνης/επιφάνειας της τάξης του 90,5% και ρυθμό ανανέωσης 90 καρέ το δευτερόλεπτο, προσφέρει εκθαμβωτικές εμπειρίες θέασης, επιτρέποντάς σου να εστιάσεις εκεί που βρίσκεται η δράση. Την ίδια στιγμή δε, διατηρεί τις διαστάσεις του smartphone σε όσο το δυνατόν χαμηλότερα επίπεδα για ένα υψηλότερης αισθητικής, πιο συμπαγές αποτέλεσμα. Η Realme ενσωμάτωσε στη συσκευή σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος, τοποθετώντας τον μάλιστα στα πλάγια για μεγαλύτερη ευχρηστία και δίχως να χαλάσει το προσεγμένο από κάθε άποψη συνολικό αποτέλεσμα.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro (6,7”/6GB/128GB)

Με το Redmi Note 9 Pro η Xiaomi έβαλε τα γυαλιά στον ανταγωνισμό στη mid-range κατηγορία και αυτό δεν οφείλεται μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Το Redmi Note 9 Pro υιοθετεί συμμετρικό σχεδιασμό που παραπέμπει σε ναυαρχίδα με κομψές γραμμές και υπέροχες καμπύλες που ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την «τακτοποιημένη» τοποθέτηση των φακών των τεσσάρων καμερών στην πίσω όψη του. Η μεγάλη οθόνη των 6,67 ιντσών και η πλάτη του προστατεύονται από επικάλυψη Gorilla Glass 5 αντέχοντας έτσι στη φθορά της καθημερινής χρήσης. Το δε λεπτό του πλαίσιο θα σου χαρίσει αξεπέραστες εμπειρίες θέασης.

Huawei P Smart S (6,3”/4GB/128GB)

Η Huawei έχει κάνει άλματα προόδου σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό των συσκευών της τα τελευταία χρόνια και το P Smart S πιστοποιεί του λόγου το αληθές. Το design του είναι εμπνευσμένο από τον τρόπο που το φως «παίζει» με τις σκιές και τα σχήματα που δημιουργεί η μεταξύ τους αλληλεπίδραση. Οι δύο χρωματικές επιλογές κολακεύουν ακόμα περισσότερο τις τρισδιάστατες καμπύλες του με αποτέλεσμα η συσκευή να μην «κάθεται» απλά καλά στο χέρι σου αλλά να δείχνει και όμορφη σε αυτό. Στην πρόσοψή της, η οθόνη OLED των 6,4 ιντσών με την κάμερα σε διάταξη dewdrop κλέβει την παράσταση με την αναλογία του 90,17% σε σχέση με τη συνολική επιφάνεια, να την αναδεικνύει ακόμα περισσότερο.

Apple iPhone 12 Pro (6,1”/6GB/128GB)

Το iPhone 12 Pro αποτελεί την επιτομή του premium. Βασίζεται στο γνωστό design που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια η Apple ενσωματώνοντας μια σειρά καινοτόμων χαρακτηριστικών όπως το ceramic shield που… βάζει τα γυαλιά στο γυαλί χαρίζοντας στην 6,1 ιντσών οθόνη του smartphone μοναδική προστασία. Η κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι χειρουργικής ποιότητας, έχει ως αποτέλεσμα μία στιβαρή συσκευή που αφήνει τέλεια αίσθηση στην αφή. Η εμφάνιση του iPhone 12 Pro παραμένει λεία, αστιγμάτιστη από δαχτυλιές, ενώ χάρη στην προστασία IP68 δεν καταλαβαίνει τίποτα από νερό και σκόνη. Το φινίρισμα σε τέσσερα υπέροχα χρώματα αποτελεί απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Ασφάλεια αυτοκινήτου χωρίς συμβιβασμούς

Στην Hellas Direct εξοικονομείς μέχρι και 30% στην ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου!

Samsung Galaxy A31 (6,4”/4GB/64GB)

Με μια πρώτη ματιά, το Galaxy A31 θα σε μπερδέψει για τα καλά και εδώ που τα λέμε όχι άδικα. Η Samsung, βλέπεις, επέλεξε για τη συγκεκριμένη mid-range συσκευή σχεδιασμό που συναντάμε συνήθως σε ναυαρχίδα με αποτέλεσμα ο συνδυασμός λειτουργιών, εμφάνισης και τιμής του Galaxy A31 να μην περνά απαρατήρητος. Το προφίλ του δεν ξεπερνά τα 8,6 χιλιοστά, καθιστώντας το μία από τις πιο λεπτές προτάσεις της κατηγορίας του -και μάλιστα χωρίς να επηρεάζει στο ελάχιστο τις προδιαγραφές του. Την ίδια στιγμή το χαμηλό και ομοιόμορφα κατανεμημένο βάρος του εξασφαλίζει άνετο και σταθερό κράτημα.

Xiaomi Mi 10T (6,7”/8GB/128GB)

Το Mi 10T συνιστά ένα μικρό τεχνολογικό «θαύμα». Είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς ακριβώς η Xiaomi κατάφερε να χωρέσει τόσα πολλά χαρακτηριστικά -που μάλιστα βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας- σε μία συσκευή με προφίλ μόλις 9 χιλιοστών. Κι όμως, το Mi 10T είναι μια ναυαρχίδα που δεν υστερεί πουθενά. Η προσεγμένη της κατασκευή, κρύβει κάτω από τις λείες της επιφάνειες και τη γυάλινη πλάτη σύστημα ψύξης LiquidCool διατηρώντας τη θερμοκρασία της χαμηλή όσο κι αν τη «ζορίσεις». Η υπέροχη αίσθηση στην αφή συνδυάζεται ιδανικά με το σταθερό κράτημα με τη συνοδευτική αντιβακτηριδιακή θήκη να την κρατά καθαρή προσφέροντας μια ασφαλή εμπειρία χρήσης.

Apple iPhone 12 mini (5,4”/4GB/64GB)

Το iPhone 12 mini αποτελεί την πιο «μαζεμένη» συσκευή που θα βρεις στην αγορά. Για την ακρίβεια, είναι το μόνο premium -σε χαρακτηριστικά και κατασκευή- smartphone κάτω από τις 6 ίντσες. Βασίζεται στο κλασσικό, αγαπημένο design των iPhone το οποίο ωστόσο η Apple έχει φροντίσει να βελτιώσει επιμελώς… στα σημεία. Το κράμα αλουμινίου αεροδιαστημικών προδιαγραφών συμβάλλει στη δημιουργία ενός απαλού, μεταξένιου φινιρίσματος που προσφέρει υπέροχη αίσθηση στην αφή και σταθερό κράτημα την ίδια στιγμή. Οι ματ ραβδώσεις που πλαισιώνουν την οθόνη Super Retina XDR ολοκληρώνουν ιδανικά το όλο αποτέλεσμα, με την επιλογή χρώματος να επαφίεται στο προσωπικό σου γούστο.

Samsung Galaxy S20 FE (6,5”/6GB/128GB)

Με το Galaxy S20 FE η Samsung ξεπέρασε τον εαυτό της αφού κατάφερε να ενσωματώσει τις εκπληκτικές δυνατότητες και λειτουργίες ενός των κορυφαίων smartphones των τελευταίων ετών σε ένα πανέμορφο, απόλυτα premium σώμα. Σε υπέροχες αποχρώσεις που ξεχωρίζουν και σε ταξιδεύουν ενώ τις κοιτάς, το Galaxy S20 FE υιοθετεί κομψό design με τη μακρόστενη φόρμα του να εξασφαλίζει άνετο και σταθερό κράτημα. Στην πρόσοψή του ξεχωρίζει φυσικά η 6,5 ιντσών Super AMOLED 2X οθόνη του, τη στιγμή που η προστασία από νερό και σκόνη βάσει προτύπου IP68, θα σου επιτρέψει να απολαύσεις τις υπηρεσίες του κάθε στιγμή, ό,τι καιρό κι αν κάνει!

Realme 6i (6,5”/4GB/128GB)

Άκρως εντυπωσιακό και επιβλητικό, το Realme 6i φέρει την υπογραφή του Ιάπωνα σχεδιαστή, Naoto Fukasawa σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό του. Για την κατασκευή του έχει χρησιμοποιηθεί μία ιδιαίτερη διαδικασία επίστρωσης (το λεγόμενο spray coating) που περιλαμβάνει εκατοντάδες γυαλίσματα του φινιρίσματος, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα μία πανέμορφη ματ υφή σε δύο απίθανους τόνους λευκού και πράσινου. Την ίδια στιγμή η συσκευή έρχεται με μια εκθαμβωτική οθόνη 6,5 ιντσών η οποία καταλαμβάνει το 89,8% της επιφάνειας της πρόσοψής της με επικάλυψη Gorilla Glass 3, δημιουργώντας εκτός από υπέροχες εμπειρίες θέασης και ένα πανέμορφο αισθητικά αποτέλεσμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button