Εκπαίδευση

Βραβεύτηκαν οι μαθητές του Δήμου Μεσσήνης που πρώτευσαν στις πανελλαδικές του 2022

Βραβεύτηκαν χθες Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, οι τέσσερις μαθητές του Δήμου Μεσσήνης που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2022. Η απονομή των επαίνων των νέων φοιτητών, έγινε στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Τριών Ιεραρχών στη Μεσσήνη, μετά το πέρας της Δοξολογίας.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος στον χαιρετισμό του, σημείωσε ότι παράλληλα με τον συμβολισμό που έχει η βράβευση των πρωτευσάντων την ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών στον Ιερό Ναό, περνάει και το μήνυμα της αξίας που έχει η γνώση και η εκπαίδευση για τους νέους μας. Η κοινωνία μας, όπως είπε ο Δήμαρχος, έχει ανάγκη από καταρτισμένους νέους στους οποίους στηρίζουμε τις ελπίδες μας και εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την επιτυχία τους, όπως και τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους για τη στήριξη.

Ακολούθως τους επαίνους παρέδωσαν ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Μεσσηνίας π. Γεώργιος Μπίτζας, ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Στραβόλαιμος και ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δ.Σ. Αναστάσιος Τσερπές.

Τον πανηγυρικό της ημέρας στη γιορτή των Αγίων Προστατών της Ελληνικής Παιδείας εκφώνησε η εκπαιδευτικός του Γενικού Λυκείου Μεσσήνης Ελένη Καψάλα.

Οι νέοι φοιτητές που βραβεύτηκαν είναι:

-Ιωάννα Χριστίνα Δημητρόπουλου του Νεκταρίου και της Δήμητρας απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Μεσσήνης που πρώτευσε στην Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και εισήχθη στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα Ψυχολογίας). Τον έπαινο παρέλαβε η μητέρα της.

-Έρνολντ Μουλάϊ του Μπλεντάρ και της Εγκλαντίνας, απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Μεσσήνης που πρώτευσε στην Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής και εισήχθη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας). Τον έπαινο παρέλαβε ο ίδιος.

-Νικόλαος Μιχόπουλος του Μιχαήλ και της Δήμητρας, απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Μεσσήνης που πρώτευσε στην Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και εισήχθη στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών). Τον έπαινο παρέλαβε ο πατέρας του.

-Κωνσταντίνα Ζέρβα του Ελευθερίου και της Δήμητρας, απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Πεταλιδίου που πρώτευσε στην Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας και εισήχθη στο Πανεπιστήμιο Πατρών (τμήμα Βιολογίας). Τον έπαινο παρέλαβε η μητέρα της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button