Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Βραδιά “Flûte fantastique” στο Φεστιβάλ Κορώνης

Μελωδίες από φλάουτο θα πλημμυρίσει αύριο Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου η Ελεήστρια στις 8 μ.μ.
Οι φλαουτίστες Κατερίνα Παντελέων – Μαρία Παχνιστή και η πιανίστα Κατερίνα Λιάτα, απόφοιτες του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (μεταπτυχιακό προγράμμα «Ερμηνεία της έντεχνης μουσικής»), παρουσιάζουν τη συναυλία “Flûte fantastique”.

Πρόκειται για ένα φανταστικό μουσικό ταξίδι από την Αυστροουγγαρία του τέλους του 19ου έως το Παρίσι των αρχών του 20ού αι. με έργα των Doppler, Saint–Saëns, Bizet, Fauré, Satie, Gaubert. Ποιμενικές ουγγρικές μελωδίες, φανταστικές διηγήσεις, όνειρα και αναμνήσεις μπλέκονται και δημιουργούν μια πανδαισία ηχοχρωμάτων και συναισθημάτων σ’ ένα νοσταλγικό μουσικό ταξίδι που φέρνει το παρελθόν στο παρόν σε έναν χώρο που ξυπνά αναμνήσεις μιας άλλης εποχής.
Είσοδος: 10, 8, 5 ευρώ, κάτω των 18 είσοδος ελεύθερη. Εισιτήρια και στο διαδίκτυο: www.ticketservices.gr, “Public”.
Προπωλούμενα και διαδικτυακά εισιτήρια έχουν έκπτωση. Εισιτήρια, επίσης, προπωλούνται στο “Αλντεμπαράν”, για περισσότερα: www.koronifestival.gr.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button