Κόσμος

Βρετανία: Εισέβαλαν σε πορνείο με τσεκούρι, βίασαν δύο ιερόδουλες και «έφαγαν» 33 χρόνια φυλακή

Ο 23χρονος Έντμιλσον Καϊμάνκε και ο 27χρονος Ντέιβιντ Φονσέκα, μαζί με τον 23χρονο Άντιλσον Μέντες και ένα άγνωστο τέταρτο άτομο παρίσταναν τους πελάτες πριν εισβάλουν σε οίκο ανοχής στο Χάκνεϊ του βορειοανατολικού Λονδίνου.

Ο Μέντες είχε εργαστεί ως φύλακας ασφαλείας για το πορνείο, οπότε γνώριζε τις θέσεις των καμερών CCTV και ένα τσεκούρι που ήταν κρυμμένο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Οπλισμένοι με το τσεκούρι και ένα μαχαίρι έβαλαν πλαστικές σακούλες πάνω από τα κεφάλια των θυμάτων και τις έδεσαν στα κρεβάτια τους. Ο τρεις πρώτοι βίασαν τα τρομοκρατημένα θύματα στα κρεβάτια τους πριν απαιτήσουν και χρήματα από αυτά.

Ο Καϊμάνκε ρώτησε μια ιερόδουλη για ποιον λόγο ασχολείται με την πορνεία, σημειώνοντας πως «είναι επικίνδυνη δουλειά, θα μπορούσες να πεθάνεις ανά πάσα στιγμή».

Πήραν μαζί τους το κλειστό κύκλωμα

Καϊμάνκε και Φονσέκα τράβηξαν το σύστημα CCTV πριν φύγουν και το πήραν μαζί τους. Ωστόσο, συνελήφθησαν επειδή άφησαν τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά τους πίσω και τα δακτυλικά τους αποτυπώματα βρέθηκαν στις σακούλες που τοποθετήθηκαν στα κεφάλια των γυναικών. Ο Μέντες είχε λαμβάνειν για την τοποθέτηση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και ήταν εκείνος που οργάνωσε την επιδρομή.

Μιλώντας για το περιστατικό, μια ιερόδουλη είπε: «Είμαι πολύ πιο επιθετική από ότι ήμουν. Τώρα έχω μια αίσθηση δυσπιστίας προς όλους τους ανθρώπους. Συνήθιζα να βγαίνω με τους φίλους μου, τώρα προτιμώ να μείνω στο δωμάτιό μου.»

Το άλλο θύμα είπε: «Την ημέρα του βιασμού, είχα την αίσθηση ότι αν αντισταθώ περισσότερο, θα μου προκαλούσαν πολύ περισσότερη βλάβη. Αισθάνομαι ευάλωτη στο δρόμο, ακόμα και την ημέρα, ειδικά με άνδρες γύρω μου. Έχω την αίσθηση ότι κάποιος με ακολουθεί. Ακόμα βλέπω το πρόσωπο του εισβολέα μου, Δεν μπορώ να το ξεφορτωθώ.»

Οι τρεις άνδρες, όλοι χωρίς σταθερή διεύθυνση, αρνήθηκαν τις κατηγορίες, αλλά καταδικάστηκαν στις 12 Φεβρουαρίου για δύο ληστείες, δηλαδή την κλοπή ενός Samsung Galaxy S7 και συνολικά 1.250 λιρών σε μετρητά. Επίσης, ο Καϊμάνκε καταδικάστηκε για δύο βιασμούς σε συνολικά 18 χρόνια φυλάκισης. Ο Φονσέκα κρίθηκε ένοχος για μία κατηγορία βιασμού και καταδικάστηκε σε συνολικά 15 χρόνια φυλάκισης. Ο Μέντες καταδικάστηκε σε φυλάκιση 10 ετών για τη ληστεία.

Και οι τρεις άνδρες θα εκτίσουν τα 2/3 της ποινής τους προτού απελευθερωθούν αυτόματα, ενώ οι Καϊμάνκε και Φονσέκα θα παραμείνουν στο μητρώο σεξουαλικών παραβατών εφ’όρου ζωής.

Πηγή: Daily Mail.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button