ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Βρωμονέρι Γαργαλιάνων: Οι αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τις… προεκλογικές εξυπηρετήσεις

Σε συνέχεια του μεσημεριανού σχολίου του gargalianoionline αναφορικά με τις προεκλογικές «εξυπηρετήσεις» στους Γαργαλιανους, και συγκεκριμένα στον παλιό δρόμο του Βρωμονεριού, παρακάτω σας παραθέτουμε φωτογραφίες από το σημείο που έγιναν οι παρεμβάσεις με τσάπα του δήμου Τριφυλίας, καθώς και φωτογραφίες από το υπόλοιπο κομμάτι του “προβληματικού” δρόμου, σε απόσταση μόλις μερικών δεκάδων μέτρων.

Επίσης, καλό θα είναι οι τοπικοί «άρχοντες», και στην προκειμένη περίπτωση ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γαργαλιάνων, όταν επικοινωνούν με το gargalianoionline προκειμένου να κάνουν τα παράπονα τους (κάτι που έχει γινει κατ’ επανάληψη στο παρελθόν), οι ερωτήσεις τους να είναι λιγότερο επιθετικές και περισσότερο ουσιαστικές. Πρώτον, γιατί δεν τιμούν τον θεσμό που υπηρετούν και δεύτερον γιατί θα έπρεπε να γνωρίζουν εκ των προτέρων πως δεν είμαστε υποχρεωμένοι να απαντάμε σε ερωτήσεις του στυλ, «ποιος το είπε», «γιατί δεν με πήρες τηλέφωνο» κ.ο.κ., δεν είμαστε υποχρεωμένοι να απαντήσουμε για το αυταπόδεικτο.

Άλλωστε όσες λέξεις και αν γράψουμε οι παρακάτω φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Φωτογραφίες από το σημείο που έγιναν οι παρεμβάσεις

 

 

Φωτογραφίες στο υπόλοιπο της διαδρομής (δύο πλευρές)

 

 

Σχετικά Άρθρα

7 Σχόλια

  1. Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω τον κ.Μαθιουδακη σε μια πιθανη επανεκλογη του στην θεση του Προεδρου της τ.κ.Γαργαλιανων α)οι δρομοι θα φτιαχνονται για ολουςή μονο για τους ψηφοφορους του; β)τα σκουπιδια θα μαζευονται απο ολα τα σημεια ήμονο απο κει που μενουν ψηφοφοροι του;γ)νερο θα εχουν ολοι ή μονο οι ψηφοφοροι του ;δ)σε αυτη την πολη θα υπαρχει ποτε ιση μεταχειρηση σε ολους τους δημοτες ή να σηκωθουμε να φυγουμε οσοι δεν ψηφιζουμε τον κ. Μαθιουδακη αφου ετσι και αλλιως ειναι σαν να μην υπαρχουμε για αυτον;

  2. Η απάντηση αγαπητέ έχει δοθεί πριν 2.500 χρόνια
    Τους μέν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι, τους δε ανόητους ανθρώπους το οίημα.
    (Τους άδειους ασκούς τους φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους ανθρώπους η αλαζονεία).

  3. Ειναι τουλαχιστον προκλητικο ας μην πω τιποτα παραπανω και δωσω αξια σε ενα ατομο που αμφισβητω αν γνωριζει εστω τα στοιχειωδη για να βρισκεται σε θεση να διαχειριστει δημοσιο πλουτο και να κανει ορθη κατανομη των υποχρεωσεων περα απο του στενου κυκλου.
    Ειναι τουλαχιστον εξευτελιστικο και για τον ιδιο τον δημαρχο να δεχεται τετοιου ειδους συμπεριφορες και να απαξιωνονται οι πολιτες που θελησαν να δωσουν την ψηφο τους σε καποιον αλλο.
    Ειναι τουλαχιστον θρασσος κ.Ματθιουδακη ή οπως αλλιως σε αποκαλουν να εξυπηρετεις συμφεροντα επι μονιμου βασεως και να διαχωριζεις τους πολιτες Γαργαλιανων σε ψηφοφορους σου και ΜΗ ! !

  4. Σε συνέχεια του παραπάνω σχολίου μου νιώθω την ανάγκη να συμπληρώσω τα εξής: α) ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι επιλογή του δημάρχου και β) ψηφίστηκε (που σημαίνει ότι όλοι εμείς που σχολιάζουμε εκ του ασφαλούς είμαστε συνυπεύθυνοι). Και επειδή πλησιάζουν εκλογές ας γίνουμε λίγο σοφότεροι και πιο προσεκτικοί!!!

  5. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΦΕΙΛΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΛΕΝΞΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button