Ελλάδα

Βόλος: Ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό 20χρονης φοιτήτριας

Σε καταγγελία ότι υπέστη ομαδικό βιασμό από συνομήλικούς της, το περασμένο καλοκαίρι στον Βόλο, προχώρησε μία 20χρονη κοπέλα.

Μάλιστα ο εισαγγελέας, μετά την δημόσια καταγγελία της κοπέλας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, άσκησε ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό σε δύο άνδρες 22 και 24 ετών από τη Λάρισα.

Οι δύο νεαροί άνδρες παραδέχονται ότι συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της, αλλά ισχυρίζονται ότι αυτό έγινε με τη συναίνεσή της.

Πιο αναλυτικά, η κοπέλα το καλοκαίρι έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook ότι έπεσε θύμα βιασμού από δύο άνδρες σε έρημη τοποθεσία στον Βόλο.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου την κάλεσε για να καταθέσει τα όσα έγιναν.

Σύμφωνα με όσα είπε, όπως γράφει το thenewspaper.gr, η 20χρονη είχε βγει για διασκέδαση με μία φίλη της και δύο αγόρια. Όταν η φίλη της έφυγε, εκείνη δέχθηκε να τη γυρίσουν σπίτι οι δύο νεαροί.

Ωστόσο, τη μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία και την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Οι δύο νεαροί στην απολογία τους υποστήριξαν πως γνώρισαν τις κοπέλες στο Instagram και κανόνισαν ραντεβού στον Βόλο.

Το πρώτο τους ραντεβού πήγε καλά και τότε κανόνισαν να ξαναβρεθούν. Μετά το δεύτερο ραντεβού η μία από τις δύο κοπέλες (η καταγγέλλουσα) επιβιβάστηκε στο όχημά τους και πήγαν όλοι μαζί σε ερημικό μέρος για να παίξουν «Θάρρος ή Αλήθεια».

Επειδή εκείνη έχασε στη επιλογή «θάρρος» έπρεπε να βγάλει τη μπλούζα της.

Μετά -όπως ισχυρίζονται οι νεαροί- η κοπέλα «συνευρέθηκε συναινετικά ερωτικά αρχικά με τον έναν άνδρα στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και έπειτα με τον δεύτερο έξω από το όχημα».

Και οι δύο παραδέχονται ότι συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί της, αλλά μόνο με τη συναίνεσή της.

Ως επιχείρημα παρουσίασαν στην ανάκριση μηνύματα της 20χρονης αμέσως μετά το καταγγελλόμενο συμβάν, με τα οποία η νεαρή δείχνει ότι πέρασε όμορφα, ενώ η επικοινωνία συνεχίστηκε.

Ωστόσο, στους δύο νεαρούς ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό από κοινού και αφέθηκαν ελεύθεροι με τον περιοριστικό ρόλο της μη εξόδου από τη χώρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button