Αθλητικά

«Βόμβα» στην ΑΕΚ με Πινέδα

Νέα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα…

Ο Ορμπελίν Πινέδα αποτελεί σημείο αναφοράς στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, με τον Μεξικανό άσο να… εκτοξεύει τους «κιτρινόμαυρους».

Παρόλα αυτά, η παραμονή του Πινέδα στην Ενωση και μετά το καλοκαίρι δε συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς ο 26χρονος βρίσκεται με τη μορφή δανεισμού στη Νέα Φιλαδέλφεια από τη Θέλτα. Στο deal των δυο πλευρών δεν έχει προβλεφθεί οψιόν αγοράς, ενώ μεξικανικά δημοσιεύματα έρχονται να βάλουν… φωτιά σχετικά και με τις προθέσεις της Τσίβας.

Η Τσίβας θέλει να κάνει ξανά δικό της τον νεαρό «μάγο» και όπως αναφέρουν στο Μεξικό, είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει την περίπτωσή του το καλοκαίρι του 2023. «Η Τσίβας θα αναζητήσει τον τρόπο να αποκτήσει τον Ορμπελίν Πινέδα μόλις λήξει ο δανεισμός του το καλοκαίρι του 2023 από την ΑΕΚ. Η αξία του παίκτη βρίσκεται στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και εκτιμάται ότι η διαπραγμάτευση με τη Θέλτα για την αγορά του παίκτη μπορεί να κλείσει στα 2,5 με 3 εκατ. ευρώ», αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους οι Μεξικανοί.

Προφανώς και ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να διατηρήσει στη… φαρέτρα του το όπλο που ακούει στο όνομα Ορμπελίν Πινέδα. Ωστόσο, γνωρίζει καλά, πως μόνο εύκολο δε θα είναι το έργο της ΑΕΚ την καλοκαιρινή περίοδο. Παράλληλα, μην ξεχνάμε και την εμφάνιση του 26χρονου κόντρα στη Σαουδική Αραβία. Μόλις μια εμφάνιση χρειάστηκε στο Μουντιάλ του Κατάρ για να «φωτογραφίσει» το μεγάλο λάθος του Τάτα Μαρτίνα. Ο Πινέδα τον «εξέθεσε», το Μεξικό αποκλείστηκε και η χρηματιστηριακή του αξία πήρε την ανηφόρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button