Viral

Γάτα – σωματοφύλακας σώζει μωρό από την άκρη του μπαλκονιού (Βίντεο)

Όλοι όσοι έχουν κατοικίδια γνωρίζουν ότι ο ερχομός ενός μωρού στην οικογένεια μπορεί να αναταράξει για αρκετό καιρό τις ισορροπίες.

Ο σκύλος ή η γάτα που έχει συνηθίσει να απολαμβάνει την αμέριστη προσοχή μιας οικογένειας ξαφνικά παραμερίζεται σε κάποιο βαθμό, ενώ όλα τα μάτια είναι στραμμένα στο νέο μέλος.

Όπως ακριβώς, όμως, γίνεται και με τα μεγάλα αδέρφια όταν αποκτούν ένα μικρό αδερφάκι, έτσι ακριβώς και τα αξιολάτρευτα ζωάκια πολύ γρήγορα συνηθίζουν στα νέα δεδομένα και αρχίζουν να δένονται με τη νέα προσθήκη στην οικογένεια.

Μάλιστα, πολλές φορές, η αδυναμία για το μικρό μπόμπιρα είναι τέτοια, που αναλαμβάνουν ακόμα και χρέη… σωματοφύλακα, με σκοπό να προστατεύσουν τα άτακτα μωρά από τους κινδύνους που ενέχουν οι ίδιες τους τις σκανδαλιές.

Ακριβώς αυτό έγινε με ένα νήπιο και τη γάτα του, η οποία ως άγρυπνος στέκεται δίπλα σε ένα νήπιο, το οποίο όπως φαίνεται ακόμα δεν έχει αρκετά ανεπτυγμένο το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

Μέσα από το βίντεο, που έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 10 εκατομμύρια προβολές στο Twitter, βλέπουμε το μωρό να στέκεται επικίνδυνα κοντά στην άκρη του μπαλκονιού, προσπαθώντας μάλιστα να απλώσει τα χέρια του στο κενό. Η γάτα, πάντοτε σε εγρήγορση, σηκώνεται έγκαιρα ξανά και ξανά, καταφέρνοντας πάντα να σταματήσει το μικρό αγόρι και να αποφύγει τα χειρότερα.

Δείτε το χαριτωμένο βίντεο:


Το ομολογουμένως χαριτωμένο βίντεο προκάλεσε το ενδιαφέρον και τη συγκίνηση της διαδικτυακής κοινότητας, με την ανάρτηση να συγκεντρώνει εκατοντάδες χιλιάδες likes και πολλούς να γράφουν χιουμοριστικά ή ενθαρρυντικά σχόλια.

«Είναι σαν να του λέει η γάτα: ‘Κουτό παιδί, πρέπει να σου το θυμίζω ξανά και ξανά. ΕΣΥ δεν έχεις 9 ζωές, μείνε μακριά από την άκρη του μπαλκονιού’», έγραψε ένας σχολιαστής.

«Τώρα βλέπω γιατί οι αρχαίοι Αιγύπτιοι λάτρευαν τις γάτες», σχολίασε κάποιος άλλος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button