ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Γέμισε κόσμο η Τριφυλία με… φθηνότερο πασχαλινό τραπέζι

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ όσο περνούν οι ώρες η κίνηση στην αγορά της Τριφυλίας καθώς οι επισκέπτες γέμισαν κάθε γωνιά της περιοχής, τόσο στα αστικά κέντρα όσο και στα χωριά με τον εμπορικό κόσμο να περιμένει..Ανάσταση στο τζίρο της τοπικής οικονομίας.
Στην πασχαλινή αγορά πάντως την τιμητική του έχουν τα εδέσματα καθώς οι τιμές είναι μειωμένες σε σχέση με πέρσι.
ΜΕΙΩΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΑΜΝΟΕΡΙΦΙΙΑ
Τα συνοικιακά κρεοπωλεία προτιμούν οι καταναλωτές όπως επιβεβαιώνει στο ρεπορτάζ ο Ηλίας Ζουρτσάνος λέγοντας ότι “σταδιακά από την Μ. Πέμπτη όσο αυξανόταν η προσέλευση του κόσμου, η κίνηση ήταν ανάλογα αυξητική αναγνωρίζοντας βέβαια ότι οι καταναλωτές αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα” για να προσθέσει ότι “οι πολίτες κάνουν έρευνα αγοράς ενώ για τα αμνοερίφια οι τιμές είναι μειωμένες με αρνιά στα 7,5 ευρώ και 8 ευρώ περίπου τα κατσίκια το κιλό ενώ σε σχέση με το 2017 παρατηρείται μείωση κατά 5-10%”.
Υπογράμμισε ότι τα κρέατα είναι ντόπια από τα σφαγεία της Καλαμάτας με όλους τους ελέγχους, ενώ φέτος ο κόσμος προτιμά κυρίως αρνί και λίγο περισσότερο το κοκορέτσι, αλλά σε γενικές γραμμές το πασχαλινό τραπέζι είναι μειωμένο ευχόμενος να μην “το βάλει κάτω ο κόσμος, καθώς οι Έλληνες δεν πρέπει να σκύψουν το κεφάλι”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button