Τοπικά Νέα

«Γαλάζιοι» εμφύλιοι στην Πελοπόννησο με φόντο τις Περιφερειακές εκλογές

Από την στήλη “Θεωρείο” της “Καθημερινής” και τον Σταύρο Παπαντωνίου διαβάζουμε:

Παρά το γεγονός ότι τα πάντα κινούνται γύρω από τις εθνικές εκλογές, στις τοπικές κοινωνίες εκδηλώνεται κινητικότητα ενόψει των περιφερειακών. Χαρακτηριστικά θα αναφέρω την Πελοπόννησο, όπου ο νυν περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είναι αποφασισμένος να είναι ξανά υποψήφιος ακόμη και αν η Νέα Δημοκρατία δεν τον στηρίξει, ενώ θέση στην κούρσα για την περιφέρεια έχει πάρει και ο τέως περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Την ίδια ώρα, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Κώστας Βλάσης θα αφήσει τη βουλευτική έδρα και θα είναι υποψήφιος –με το «χρίσμα»;– για περιφερειάρχης, με τον ίδιο πάντως να λέει σε κάθε τόνο πως προέχουν οι εθνικές εκλογές και θα πράξει αυτό που θα αποφασίσει το κόμμα. Και μέσα σε όλα, κάποιοι λένε πως εσχάτως έχει προκύψει ενδιαφέρον και από τον Πέτρο Δούκα, που σκέφτεται να κατέβει ανεξάρτητος, δημιουργώντας ένα μωσαϊκό υποψηφιοτήτων από πρώην και νυν «γαλάζια» στελέχη.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Τρομακτικές δηλώσεις υποψηφίου βουλευτή του μορφώματος της ΝΔ στον Κο Πορτοσαλτε, για διαλογή ασθενών οι οποίοι βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο ασθενειών!!!

    Δηλαδή μιλάμε για ευθανασία!!!

    Μετά τις θυσίες των νέων στα Τέμπη του κου Πορτοσαλτε (για να φτιάξουμε τα τρένα) στις θυσίες των αρρώστων (για να φτιάξουμε το ΕΣΥ…)…

    Τελικά το μόρφωμα της ΝΔ έχει πρόγραμμα για την υγεία, όπως δηλωνε η υπερεπιτυχημενη και άριστη κα Ζαχαράκη…

    Τις ανθρωποθυσίες…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button