Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Μουσική πανδαισία στην καλλιτεχνική συνάντηση Χορωδίας και χορευτών του Μ.Σ. Γαργαλιάνων [εικόνες – βίντεο]

 

main


Πολλοί ήταν αυτοί που αψήφισαν το δυνατό αέρα και το ψιλοβρόχι και βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία των Γαργαλιάνων χθες βράδυ για την καλλιτεχνική συνάντηση του Συλλόγου Φίλων Χορωδίας Γαργαλιάνων «Η ΠΟΛΥΜΝΙΑ» με το χορευτικό τμήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων

Τα δύο σύνολα, υπό τις οδηγίες του μαέστρου Ιωάννη Μορογιώργα, παρουσίασαν με τον καλύτερο τρόπο ποικίλο λαϊκό πρόγραμμα και κράτησαν μουσική “συντροφιά” στο πλήθος που βρέθηκε στην πλατεια των Γαργαλιάνων για περισσοτερες από τρεις ώρες!

H Πρόεδρος του του Συλλόγου Φίλων Χορωδίας Γαργαλιάνων η «Πολύμνια», κα. Ελίζα Βλαχαδάμη, στον σύντομο χαιρετισμό της, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν στην πλατεία των Γαργαλιάνων, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της συναυλίας, σημειώνοντας πως για φέτος η χορωδία αποφάσισε να μην αφιερώσει την βραδιά σε ένα μόνο στιχουργό, όπως συνήθιζε, αλλά να την αφιερώσει σε όλους όσους βρέθηκαν στην πλατεία των Γαργαλιάνων διοργανώνοντας ένα λαϊκό γλέντι το οποίο θα κάνει τον κόσμο να ξεχάσει λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας, προτρέποντας τον κόσμο να «γίνει» μια όμορφη παρέα. Η πρόεδρος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την δασκάλα του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, κα. Ελένη Κωστοπούλου, και τα μέλη του του χορευτικού που συνόδεψαν την χορωδία στο λαϊκό πρόγραμμα. Κλείνοντας η κα. Βλαχαδάμη ευχαρίστησε την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας για την συνδιοργάνωση της βραδιάς, όλους τους φορείς της Δ.Κ. Γαργαλιάνων καθώς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γαργαλιάνων που στηρίζει τις εκδηλώσεις της χορωδίας.

Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Τριφυλίας, κ. Παναγιώτης Κατσίβελας, ο οποίος αναφέρθηκε στην συναυλία χαρακτηρίζοντας τη ως ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός. Αναφέρθηκε στη μεγάλη προσφορά της χορωδίας την οποία, όπως είπε, χαρακτηρίζει η ποιότητα!

Την βραδιά παραλίγο να την «χαλάσει» ένα ψιλόβροχο το οποίο διήρκησε για λίγα λεπτά, παρόλα αυτά θεατές, χορωδοί και χορευτές παρέμειναν στις θέσεις τους και όλοι δικαιώθηκαν στο τέλος… με το άψογο αποτέλεσμα της καλλιτεχνικής συνάντησης!

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε εικόνες:

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button