ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Πολύ σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στην Ε.Ο. Γαργαλιάνοι – Ρωμανός (εικόνες – βίντεο)

Σοβαρό τροχαίο στην επ. οδό Γαργαλιάνοι – Ρωμανός: Νεκροφόρα συγκρούστηκε με Ι.Χ. κλούβα

Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες σε σοβαρή κατάσταση σημειώθηκε πριν λίγο στην επαρχιακή οδό Γαργαλιάνοι – Ρωμανός στο ύψος της Αγίας Παρασκευής όπου νεκροφόρα συγκρούστηκε με Ι.Χ. κλούβα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ο σοβαρός τραυματισμός τριών ατόμων (ο οδηγός της νεκροφόρας, η οδηγός και η συνοδηγός της κλούβας), και δύο ακόμη ατόμων ελαφρύτερα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νεκροφόρα είχε κατεύθυνση προς την Πύλο η οποία σημειωτέον πήγαινε σε κηδεία που θα τελούνταν μεταφέροντας σορό νεκρού και γι’ αυτό στο σημείο της σύγκρουσης έσπευσε άλλη νεκροφορα μετά το συμβάν για την παραλαβή και μεταφορά της σορού.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο – κλούβα με τρέιλερ και φορτωμένα ραβδιστικό μηχάνημα και εργαλεία συλλογής ελαιοκάρπου έβγαινε από παρακείμενο δρόμο και σημειώθηκε η σύγκρουση.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από την Π.Υ. Γαργαλιάνων για απεγκλωβισμό των τραυματιών, περιπολικό του Α.Τ. Γαργαλιάνων και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να παραλάβουν τους τραυματίες.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button