Τοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Υπεγράφη η σύμβαση για το μεγάλο έργο των 8.2 εκ. ευρώ αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης [βίντεο]

Παίρνει μπροστά το μεγάλο έργο «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Υδραγωγείου Συνδέσμου Ύδρευσης “Καπετάν Τέλος Άγρας”»

Υπεγράφη το μεσημέρι της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου στη Μπρίσκειο Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων μεταξύ του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Γ. Λεβεντακη, του Προέδρου του Συνδέσμου Ύδρευσης “Καπετάν Τέλλος Άγρας”, κ. Χαράλαμπου Αυρηλιώνη, και του εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας «TEDRA – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Α.Τ.Ε», κ. Γιάννη Τόλιου, η σύμβαση αρχικού προϋπολογισμού 8.256.646,93€ (μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% και έκπτωση 2,52%), για την εκτέλεση του έργου «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Υδραγωγείου Συνδέσμου Ύδρευσης “Καπετάν Τέλος Άγρας”». Μάλιστα, όπως ανέφερε ο εργολάβος του έργου μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι εργασίες και πως αν όλα πάνε καλά σε 18 μήνες το έργο θα έχει ολοκληρωθεί.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Λεβεντάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του, τονίζοντας πως ήταν ένα έργο το οποίο είχε υποσχεθεί στου πολίτες των Γαργαλιάνων και έγινε πράξη. Ο κ. Λεβεντάκης ευχαρίστησε δημόσια όλους όσοι βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί το έργο, ενώ όπως είπε σε ένα μήνα θα υπάρξουν καλά νέα και για τον βιολογικό των Γαργαλιάνων.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο κ. Λεβεντάκης:

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ύδρευσης “Καπετάν Τέλλος Άγρας”, κ. Χαράλαμπος Αυρηλιώνης ευχαρίστησε το δήμαρχο που τον εμπιστεύτηκε σε αυτή την θέση, τονίζοντας πως χωρίς την βοήθειά του δεν θα είχε γίνει το έργο.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο κ. Αυρηλιώνης:

Τις θερμές ευχαριστίες του εξέφρασε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαργαλιάνων κ. Βασίλης Αγγελόπουλος για αυτό το μεγάλο έργο.

Δείτε αναλυτικά τι είπε ο κ. Αγγελόπουλος:

Παρόντες στις βιβλιοθήκη των Γαργαλιάνων ήταν και πρόεδροι κοινοτήτων της Δ.Ε., υποψήφιοι και φίλοι της παράταξης του κ. Λεβεντάκη.

Να θυμίσουμε ότι το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ». Για την παρούσα διαδικασία έχει εκδοθεί η με αρ. πρωτ. 1045/05- 08-2021 (ΑΔΑ: ΑΩΜΥ46ΜΤΛ6-78Ο) Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών για την ένταξη του έργου με τίτλο «Αντικατάσταση δικτύου υδραγωγείου του Συνδέσμου Ύδρευσης “Καπετάν Τέλος Άγρας”» στον Άξονα «Περιβάλλον», του Προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», με χρηματοδότηση κατόπιν συνομολόγησης Δανειακής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Τριφυλίας και του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων που αποπληρώνεται από πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείου Εσωτερικών, μέσω λογαριασμού που συστήνεται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Συνοπτική Περιγραφή αντικειμένου σύμβασης

Οι εργασίες που θα λάβουν χώρα έχουν να κάνουν με κυρίως με έργα Υδραυλικά ή Ηλεκτρομηχανολογικά. Διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 24 ημερολογιακούς μήνες (24).

Σχετικά Άρθρα

9 Σχόλια

  1. Απεδειχθης Αξιος για το αξιωμα του Δημαρχου !

    Παλεψες εκει που οι προηγουμενοι οχι απλως κωφευαν αλλα αδιαφορουσαν εντελως & θεωρουσαν τον Δημο Προσωπικη τους Ιδιοκτησια !

    Αξιος Συγχαρητηριων & Επαινων !

    Τιμησες & Τιμας την λα’ι’κη εντολη που ελαβες απο τους Πολιτες της Τριφυλιας !

    ΕΙΣΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !

    Ηθικη Δικαιωση η Επανεκλογη σου !

    1. Να πας στον Αγά σας του κάστρου και να υποβάλλεις τα σέβη. Διότι έτσι έχετε μάθει εκεί στην Αρκαδία, σας έχει μείνει απωθημένο από την τουρκοκρατία.

      Είσαι εμφανώς μια ρεπλικα του δημάρχου….

      Προφανώς θεωρείς “γυφτοπουλα” το τοπικό συμβούλιο Φιλιατρών που αποφάσισε που να πέσουν αυτά τα λεφτά στην πόλη…. Έτσι δεν είναι τουρκακι?

      1. ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ…
        ΤΗ ΜΙΑ ΣΑΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ..
        ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΑΝ ΑΙΦΕΛ..
        ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΗ ΣΑΝ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΑ..
        ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΕΡΤΗ..!!!
        ΟΥΤΕ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΕΙΣΟΥΝΑ..
        ΤΟΣΑ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ….
        ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΑΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ …
        ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ?

        1. χαχχααααχαχχα ρε ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΟΣ έχετε κι’ άλλους έξυπνους σα και σένα στην οικογένεια; καλά ζητάς όνομα όταν εσύ είσαι με ψευδώνυμο; μήπως όποιος σχολιάζει εδώ και μάλιστα τη δημαρχάρα σας με το ανύπαρκτο έργο της, θα πρέπει να δώσουμε στοιχεία; μήπως να μας ανοίξετε και κανα φάκελο; λοιπόν μια λύση είναι να μας δώσεις email και πριν ανεβάσουμε το οποιοδήποτε σχόλιο στο site να το τσεκάρετε να μας λέτε αν εγκρίνετε η όχι, ρε σεις έχετε τρελαθεί τελείως; άντε από κει σας έχει βαρέσει η ………. στο κεφάλι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button