Lifestyle

Γελένα Καρλεούσα: Αυτή είναι η πέτρα του ερωτικού σκανδάλου με τον Βράνιες

Αν όσα έγιναν με τον Όγκνιεν Βράνιες έλαβαν τέτοια έκταση στα ελληνικά μέσα, αντιλαμβάνεστε τι θα συνέβη στα μέσα της Βοσνίας και της Σερβίας. Ειδικά της Σερβίας, αφού η Γελένα Καρλεούσα δεν είναι απλώς η γυναίκα ενός ποδοσφαιριστή. Είναι ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στη μουσική βιομηχανία της χώρας.

Τα όσα συνέβησαν με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ δεν τιμούν σίγουρα κανέναν. Πολύ περισσότερο την ίδια που έβγαλε στη δημοσιότητα γυμνή του φωτογραφία, ενώ του ευχήθηκε να αυτοκτονήσει. Ευτυχώς σε όλο αυτό το θέατρο δεν έλαβε μέρος ο Τόσιτς που από την Κίνα προσπαθεί να διαχειριστεί όλο αυτό που έγινε. Όπως το ίδιο επιχειρούν και οι δύο κόρες τους.

Η μαμά Γελένα Καρλεούσα από την άλλη δεν πτοείται από τίποτα. Μια ματιά στις αναρτήσεις της στο Instagram, αλλά και γενικά στις φωτογραφίες της αρκεί για να καταλάβει ο οποιοσδήποτε ότι της αρέσει όσο τίποτα να προκαλεί.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button