ΑγροτικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γενική Συνέλευση … με καλά νέα για τον Α.Σ. Γαργαλιάνων αύριο Σάββατο

Γενική Συνέλευση το Σάββατο 13 Οκτωβρίου

Η δεύτερη επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συνεταιρισμού είναι προγραμματισμένη για αύριο Σάββατο 13 Οκτωβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στη Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων.

Τα θέματα προς συζήτηση θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες στη συνέλευση ενδέχεται να γίνουν κάποιες ιδιαιτέρα θετικές ανακοινώσεις για την πορεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. πάμε για νέες συνεργασίες, τεχνολογικές καινοτομίες, παγκόσμιες πρωτοτυπίες στο μανατζμεντ και εκτόξευση τιμής, …προτείνω συναγερμούς, ηλεκτροφόρα καλώδια και κάμερες στις ελιές…είναι πολλά τα λεφτά Λάκη.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ – ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ -ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ….ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ‘ΕΤΑΙΡΙΕΣ’ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΖΙΡΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, ΠΑΝΤΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΓΕΩΠΟΝΙΑ ΚΤΛΠ, ΕΝΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΒΑΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button