Τοπικά Νέα

Γερή “κόντρα” μεταξύ Κατσίβελα – Αυρηλιώνη στο Δ.Σ. Τριφυλίας

Αντιπαράθεση υπήρξε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας μεταξύ του πρώην Δημάρχου, και επικεφαλή της παράταξης «Τριφυλία Συνεχίζουμε», κ. Παναγιώτη Κατσίβελα και του Προέδρου του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπου Αυρηλιώνη.

Στην  έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος του Σώματος ζήτησε η ενημέρωση να γίνει στο τέλος, μιας και υπήρχαν αρκετά θέματα στην ημερήσια διάταξη, με τον κ. Κατσίβελα να αντιδρά και τον Πρόεδρο να του απαντά πως «θα ψηφίσουμε». Ο κ. Κατσίβελας απευθυνόμενος στον κ. Αυρηλιώνη του είπε πως δεν μπορεί να διαταράξει το θεσμό και τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε μόλις πέντε δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν την πρόταση του προέδρου του Σώματος και έτσι απορρίφθηκε.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα οι τόνοι ανέβηκαν με τον κ. Κατσίβελα να λέει στον κ. Αυρηλιώνη πως δεν είναι κατάλληλος για τη θέση του Προέδρου με τον κ. Αυρηλιώνη να του απαντά…

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!! ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Κ.ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΝΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ κ ΑΥΡΗΛΙΩΝΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΑ ΕΞΗΣ…
    ΝΤΡΟΠΗ κ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ … ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ? ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΟΝΤΙΑΣ ΣΑΣ? ΕΙΧΑΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ..Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ…
    ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!
    ΘΕΩΡΩ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΕΜΜΕΣΑ ΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΣΑΣ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ,ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟΥΤΟ ..
    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ Η ΜΗ …ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΣΤΟ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΛΟΣ -Η ΛΕΞΗ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ Ο – ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ? ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ…. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ…ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ
    ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΣΑΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΟΝΤΙΑΣ ΣΑΣ.
    ΑΣΧΟΛΕΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΤΑΞΕ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ…
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
    ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button