ΠολιτικήΤοπικά Νέα

Γερονικολός για αεροδρόμιο Καλαμάτας: “Η Μεσσηνία ζητά την επίσπευση των διαδικασιών … και όχι επικοινωνιακές κορώνες”

«Η Μεσσηνία ζητά την επίσπευση των διαδικασιών, που σχετίζονται με την αναβάθμιση του πολιτικού αεροδρομίου της Καλαμάτας και όχι επικοινωνιακές κορώνες» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Μενέλαος Γερονικολός και συνέχισε σημειώνοντας: «Ο κυβερνητικός σχεδιασμός, που αφορά το πολιτικό αεροδρόμιο της Καλαμάτας, όπως πολλά κρίσιμα θέματα του Νομού, αποτελεί πεδίο άσκησης επικοινωνιακής πολιτικής των στελεχών της ΝΔ.

Η τοπική κοινωνία και οι θεσμικοί της φορείς, για μια ακόμα φορά, δεν έχουν ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του προγραμματισμού, με αποτέλεσμα να είναι θεατές των εξελίξεων.

Καλούμε την κυβέρνηση, τα στελέχη της και τους βουλευτές του Νομού να σοβαρευτούν και να σταματήσουν να κρύβουν την πολιτική τους απραξία πίσω από δημοσιογραφικές πληροφορίες και δημοσιεύματα.

“Αν οι δημοσιογράφοι των Αθηνών γνωρίζουν τις εξελίξεις, που αφορούν το πολιτικό αεροδρόμιο της Καλαμάτας, πριν από τους Μεσσήνιους, πριν από τους φορείς του τόπου μας, τότε κάτι δεν πάει καλά”.

Οι …copy paste πανηγυρισμοί αποδεικνύουν με τον πιο κραυγαλέο τρόπο ότι στόχος είναι η επικοινωνία και όχι η ουσία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button