Τοπικά Νέα

“Γεύση από Μάραθο”: Οι γυναίκες της Μαραθόπολης μοιράζονται τις πιο λαχταριστές συνταγές τους

Βιβλίο συνταγών από τις γυναίκες της Μαραθόπολης

Μετά την εξαιρετική πρωτοβουλία του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μαραθόπολης εκδόθηκε ένα λεύκωμα με συνταγές εκτελεσμένες από τις γυναίκες του συλλόγου. Μάλιστα δεν μένουν μόνο στο μαγειρικό κομμάτι αφού οι συνταγές συνοδεύονται από ιστορίες της περιοχής.

Από το Σύλλογο τονίζεται σχετικά:

Άλλος ένας στόχος του Συλλόγου μας επετεύχθη. Ένα μοναδικό πολιτιστικό κειμήλιο του χωριού μας,η αυθεντική τοπική μας κουζίνα. Η γαστρονομική ταυτότητα του Μαράθου που θα ταξιδέψει παντού. Ολοι θα πάρουν μια… γεύση από Μάραθο. Σε δύο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά.
Ως πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου θα ήθελα να ευχαριστήσω τα ΔΣ του Συλλόγου (προηγούμενο και σημερινό) που στήριξαν την ιδέα και με εμπιστεύθηκαν. Επειτα, τις γυναίκες του χωριού μας που με τη φιλοξενία, την ευγένειά τους και φυσικά την εκπληκτική μαγειρική τους, γέμισαν τις σελίδες αυτού του βιβλίου. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στη φωτογράφο και μέλος του Συλλόγου μας κα Klaudia Delmer, στον καλλιτέχνη γραφίστα μας Λαυρέντη ΧωραΪτη, στους χορηγούς μας και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον τυπογράφο μας κ. Κώστα Σκηνιώτη Kambili Advertising για τη γενναιοδωρία του και την επαγγελματική του συνέπεια.
Το βιβλίο διατίθεται από χθες στην έδρα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαραθόπολης (παλιό Δημοτικό σχολείο Μαράθου) καθημερινά κατά τη διάρκεια της Εκθεσης φωτογραφίας με θέμα “Ο Τόπος μας” από τις 20.00 – 24.00.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button