Αθλητικά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ίσως να παίξω στους Σικάγο Μπουλς»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξέφρασε, την Κυριακή (14/08), την την επιθυμία του να παίξει στους Σικάγο Μπουλς, παρότι δήλωσε προσηλωμένος στους Μιλγουόκι Μπακς αυτή την περίοδο, ενώ αναφέρθηκε και στον Μάικλ Τζόρνταν.

Χαρακτηριστικά, σε σχετική συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox Kick Off, ρωτήθηκε για το αν θα έπαιζε στους Σικάγο Μπουλς και απάντησε: «Νομίζω ότι όποιος κάνει αυτή την ερώτηση και παίζει μπάσκετ, αν έλεγε όχι, θα ήταν ψεύτης. Είναι μια ομάδα που κατέκτησε πολλά πρωταθλήματα, μια ομάδα με έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες, αν όχι τον μεγαλύτερο παίκτη που έπαιξε ποτέ αυτό το άθλημα (σ.σ. Μάικλ Τζόρνταν). Δεν υπάρχει αμφιβολία, όλοι θα ήθελαν να παίξουν για το Σικάγο. Στη συνέχεια, ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα το φέρει η ζωή. Ίσως παίξω για το Σικάγο».

Βέβαια, ο ίδιος έσπευσε να προσθέσει: «Αυτή τη στιγμή, όμως, είμαι αφοσιωμένος στους Μιλγουόκι Μπακς».

Υπενθυμίζεται ότι, τον Δεκέμβριο του 2020, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο υπέγραψε επέκταση συμβολαίου-ρεκόρ στο ΝΒΑ, καθώς συμφώνησε σε πενταετές super max συμβόλαιο ύψους 228,2 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Μπακς. Ο 27χρονος θα έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν 2024-2025, ενώ υπάρχει οψιόν και για την περίοδο 2025-2026.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button