Αθλητικά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Σάρωσε» τους Κλίπερς με 54 πόντους – Νέα διαστημική εμφάνιση

Ασταμάτητος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήρε από το χέρι για άλλη μια φορά τους Μπακς και τους οδήγησε στη νίκη με αντίπαλο τους Λος Άντζελες Κλίπερς.

Νέα εξωπραγματική εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη νίκη – θρίλερ των Μιλγουόκι Μπακς επί των Λος Άντζελες Κλίπερς. Τα ελάφια πανηγύρισαν στο Fiserv Forum μετά από ένα παιχνίδι το οποίο εξελίχθηκε σε θρίλερ αλλά και μοναδική παράσταση του «Greek Freak».

Συγκεκριμένα ο Γιάννης τελείωσε με 54 πόντους, 18 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 36:26 που βρέθηκε στο παρκέ. Σημείωσε 2/8 τρίποντα, 19/30 δίποντα και 10/15 βολές.

Ήταν ένας αγώνας γεμάτος συγκινήσεις καθώς το Μιλγουόκι δια… χειρός του Έλληνα σούπερ σταρ κατάφερε να επιστρέψει από το -21 και να πετύχει την 6η σερί του νίκη πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο τους Σέλτικς στην κορυφή της Ανατολής.

Μπορεί λοιπόν οι Μπακς στα μέσα της 3ης περιόδου να βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 55-76 αλλά ύστερα ανέλαβε δράση ο «Greek Freak». Το τρίτο 12λεπτο από εκείνο το σημείο και μετά έληξε με επί μέρους σκορ 23-11 υπέρ των Μπακς, με τον Giannis να έχει μέχρι εκείνο το σημείο 34 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Η ανατροπή τελικά ολοκληρώθηκε με την πλάστιγγα να γέρνει υπέρ των Μπακς στο τέλος με μια οριακή νίκη 106-105. Ο Αντετοκούνμπο ήταν αλάνθαστος με δυο στις δυο βολές 1:50 πριν το τέλος χαρίζοντας το προβάδισμα για πρώτη φορά στους Μπακς στον αγώνα.

Ήταν ο ίδιος βέβαια που υπέπεσε ένα απίστευτο λάθος δίνοντας την ευκαιρία στον Λέοναρντ για buzzer beater αλλά ο φόργουορντ των Κλίπερς αστόχησε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button