Αθλητικά

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στο Νο24 της λίστας με τους κορυφαίους όλων των εποχών σύμφωνα με το The Athletic

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος, παίκτες του ΝΒΑ τα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πέρυσι με τους Μιλγουόκι Μπακς κέρδισε στην εκτίμηση όλων κι άλλους πόντους. Τόσους πολλούς ώστε η ιστοσελίδα The Athletic να τον κατατάξει στο Νο24 της λίστας με τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών και να τον ενθουσιάσει, αφού άφησε πίσω του σπουδαία ονόματα από το παρελθόν και το παρόν.

Εχει αναδειχθεί δύο συνεχόμενες χρονιές MVP του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, πέρυσι πανηγύρισε με την ομάδα του την κατάκτηση του τίτλου, ενώ έχει και πάρα πολλές ατομικές διακρίσεις. Ο Greek Freak είναι, πλέον, κανονικά και με το νόμο ένας από τους κορυφαίους παίκτες του ΝΒΑ και σύμφωνα με το The Athletic είναι παράλληλα και ο 24ος καλύτερος όλων των εποχών.
poster

Αυτή είναι η θέση στη λίστα με τους καλύτερους 75 που έφτιαξε η ιστοσελίδα, αφήνοντας πίσω του παίκτες όπως οι Τζον Στόκτον, Αϊζάια Τόμας, Ρικ Μπάρι, Ντουέιν Ουέιντ, Τζον Χάβλιτσεκ, Κρις Πολ, Σκότι Πίπεν, Καουάι Λέοναρντ, Τζέιμς Χάρντεν, Τζορτζ Μάικαν, Τζέισον Κιντ, Πάτρικ Γιούιν, Στιβ Νας, Μπομπ Κούζι και Άλεν Άιβερσον.

Λογικό ήταν, επομένως, ο Αντετοκούνμπο να ενθουσιαστεί με αυτό, όπως δείχνει και η σχετική ανάρτηση που έγινε στο Twitter το The Athletic, αφού ο Γιάννης ρώτησε αρχικά «παίζετε μαζί μου;», αδυνατώντας να πιστέψει ότι είναι τόσο ψηλά στη σχετική λίστα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button