Κόσμος

Γιατί στις Φιλιππίνες οι πελάτες «ποζάρουν» στους ντελιβεράδες;

Οι ντελιβεράδες στις Φιλιππίνες χρειάζεται να τραβούν φωτογραφίες των πακέτων που παραδίδουν. Ωστόσο, τελευταία μάλλον θα έπρεπε να αμείβονται και ως φωτογράφοι αφού οι πελάτες αρχίζουν να τους «ποζάρουν» καλλιτεχνικά όταν λαμβάνουν το δέμα τους.

Τον τελευταίο καιρό, αρκετές φωτογραφίες ανθρώπων που παίρνουν ελαφρώς «αχρείαστες» πόζες για τους ντελιβεράδες έχουν γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα. Ένα post από τη σελίδα του Facebook «Asians», γράφει πως «Στις Φιλιππίνες απαιτούνται φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα δέματα παραδίδονται».

 

Η ανάρτηση έχει μοιραστεί περισσότερες από 10 χιλιάδες φορές, με τις φωτογραφίες ανθρώπων να ποζάρουν σαν επαγγελματίες καλλιτέχνες κρατώντας το δέμα που μόλις τους παραδόθηκε. Η διαδικασία απαιτεί μια απόδειξη παράδοσης, αλλά οι Φιλιππινέζοι πελάτες θέλησαν να δώσουν μια πιο δημιουργική έκφραση σε μια τυπική φωτογραφία.

 

Όλα ξεκίνησαν η Joyceeh Hernandez Epino δημιούργησε κάτι σαν φωτογραφικό στούντιο με διαφορετικό σκηνικό κάθε φορά που λάμβανε ένα δέμα. Σε συνέντευξη της σε ένα τοπικό μέσο, είπε πως ένοιωθε συχνά απροετοίμαστη για τη φωτογραφία – απόδειξη του ντελιβερά κάθε φορά που λάμβανε ένα πακέτο. Αλλά προετοιμάστηκε. Και την ακολούθησαν κι άλλοι, μετατρέποντας την παράδοση σε καλλιτεχνική φωτογράφιση.

Κάποιοι χρήστες το βρήκαν υπερβολικό, αλλά οι περισσότεροι εντυπωσιάστηκαν από τη δημιουργικότητα των κατοίκων των Φιλιππίνων. Η αλήθεια είναι ότι έχει πιο ενδιαφέρον έτσι…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button