ΑθλητικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Για νίκη σήμερα κόντρα στον Πολύβιο ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων

Αυλαία σήμερα Τετάρτη 17 Μαΐου στα play off της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ με τους 1ους ημιτελικούς.

Στις 7.30μμ στους Γαργαλιάνους ο Γ.Σ.Γ. θα υποδεχθεί τον Πολύβιο Μεγαλόπολης και με νίκη περνά στον τελικό της κατηγορίας, μιας και “κουβαλά” το 2-0 της κανονικής περιόδου.

Ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων ολοκλήρωσε μόνο με νίκες την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σημειώνοντας ένα εντυπωσιακό “22 στα 22” και πάει στα πλέι οφ έχοντας 2-0 νίκες απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Η πρόκριση στον τελικό κρίνεται στις τρεις νίκες, κάτι που σημαίνει πως αν κερδίσει σήμερα στην έδρα της η ομάδα του Αντώνη Κούτρη θα προκριθεί στους τελικούς για την άνοδο στη Γ’ εθνική κατηγορία.
Η ομάδα των Γαργαλιάνων βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα επιδιώξει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα από σήμερα, κάνοντας το πρώτο βήμα για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.
Στην προσπάθεια της αυτή αναμένεται να έχει θερμή συμπαράσταση από τον φίλαθλο κοινό των Γαργαλιάνων που θα βρεθεί μαζικά στο Κλειστό της Τριφυλιακής πόλης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button