Τεχνολογία

Για ποιο πράγμα θα σε προειδοποιεί από εδώ και πέρα το iPhone

Τι θα λέει η ειδοποίηση στο κινητό

Τα έξυπνα τηλέφωνα φαίνεται πως γίνονται ακόμη πιο έξυπνα και εξελίσσονται με ταχύτερους ρυθμούς απ’ ό,τι μπορεί να νομίζουμε. Και σίγουρα η Apple είναι πρωτοπόρος αρκετές φορές σε ζητήματα ασφάλειας αλλά και εξέλιξης των μοντέλων της.

Αυτή τη φορά οι δημιουργοί πίσω από το iOS 14.4 φέρνουν ακόμη μια καινοτομία μιας και σύμφωνα με το zdnet οι χρήστες από εδώ και πέρα θα λαμβάνουν μια ειδοποίηση στην περίπτωση που κάποιο εξάρτημα των καμερών του iPhone δεν είναι αυθεντικό.

Αυτό δε σημαίνει ότι η κάμερα δε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλά θα προειδοποιεί ότι η ποιότητα των φωτογραφιών και η εμπειρία της χρήσης δε θα είναι η ίδια με την αυθεντική.

Την ίδια υπηρεσία προσφέρει η Apple και για μπαταρίες και για οθόνες. Αυτό αφενός θα βοηθά κάποιον που αγοράζει ένα μεταχειρισμένο κινητό να ξέρει αν είναι όλα αυθεντικά, αφετέρου κάποιοι υποστηρίζουν ότι με αυτό τον τρόπο η Apple θα αποθαρρύνει τους χρήστες να χρησιμοποιούν εξαρτήματα τα οποία δεν είναι αυθεντικά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button