Αθλητικά

Για την υπέρβαση σήμερα η Καλαμάτα στο γήπεδο Μεσσηνιακού, το δεύτερο μπαράζ με Διαγόρα Ρόδου

Ένα από τα πιο κρίσιμα ματς των τελευταίων ετών δίνει σήμερα η Καλαμάτα, καθώς «κοντράρεται» στις 3.00 μ.μ. στο γήπεδο Μεσσηνιακού «Στ. Παπαδόπουλος» με το Διαγόρα Ρόδου στον δεύτερο αγώνα μπαράζ για άνοδο στη Football League.
H Μαύρη Θύελλα καλείται ν’ ανατρέψει το σκορ του πρώτου ματς, που διεξήχθη στις 8 Μαΐου στη Ρόδο (ο Διαγόρας επικράτησε με 1-0 χάρις σε γκολ του Ντουαλά στο 93΄), πανηγυρίζοντας έτσι την πολυπόθητη άνοδο.
Στους αγώνες μπαράζ αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα.
Για να πετύχεις το στόχο σου πρέπει να καταθέσεις ψυχή. Έτσι λοιπόν οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας θα πρέπει  ν’ αγωνιστούν με πάθος, προσφέροντας στους φιλάθλους μεγάλη χαρά.
Η Καλαμάτα και ο Διαγόρας Ρόδου κατέλαβαν τη δεύτερη θέση σε 8ο και 6ο όμιλο αντίστοιχα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και μέσω των αγώνων μπαράζ έχουν την ευκαιρία να κάνουν την υπέρβαση.
Η τελευταία προπόνηση  της Καλαμάτας έγινε χθες στο γήπεδο Μεσσηνιακού «Στ. Παπαδόπουλος» στην οποία έδωσαν το «παρών» οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Άγγελος Σκαφιδάς, Νίκος Μουλατσιώτης, Αντώνης Μαυρέας, καθώς επίσης και αρκετοί φίλαθλοι που εμψύχωσαν τοςυ ποδοσφαιριστές.
Ο προπονητής της Καλαμάτας, Γιάννης Χριστόπουλος, στα πλάνα που ετοιμάζει για το μπαράζ μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των Σερέζο Χίλγκεν (εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής που του είχε επιβληθεί) και Γιάννη Βοσκόπουλου (ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του). Νοκ άουτ είναι ο Χαράλαμπος Τάμπας (τιμωρημένος).
Στο Διαγόρα Ρόδου τώρα, η αποστολή του  έφθασε χθες το απόγευμα στην Καλαμάτα, με τον τεχνικό Πέτρο Ρουτζιέρη να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα.
Στο μεταξύ, την Κυριακή το μεσημέρι, ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων του Π.Σ. Η Καλαμάτα και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας παρέθεσε δείπνο στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας σε μια προσπάθεια να τους τονώσουν την ψυχολογία για το μπαράζ με το Διαγόρα Ρόδου.
Όλες τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε εντυπωσιακή κινητοποίηση των φιλάθλων για το σπουδαίο ματς και σήμερα αναμένεται το γήπεδο του Μεσσηνιακού να γνωρίσει μεγάλες πιένες.
Τέλος, το σημερινό ματς  (αρχίζει στις 3.00 μ.μ.) έχει οριστεί να σφυρίξει ο Αριστείδης Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, βοηθοί θα είναι οι Κωνσταντίνος Οικονόμου από την ίδια Ένωση, Αλέξανδρος Καραθάνος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής, τέταρτος διαιτητής ο Γεώργιος Μαρκαντωνάτο από την ΕΠΣ Ηλείας, ενώ παρατηρητής διαιτησίας ο Νικόλαος Σπυράκης από την ΕΠΣ Λακωνίας.

tharrosnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button