Αθλητικά

Για τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος της σεζόν προετοιμάζεται η Κυπαρισσία

Για τον πρώτο αγώνα πρωταθλήματος της σεζόν προετοιμάζεται η Κυπαρισσία, που είναι την Κυριακή με την Ομόνοια στο γήπεδο της.

Στην πρεμιέρα ο ΑΟΚ είχε το προγραμματισμένο του ρεπό και έτσι ξεκινά το πρωτάθλημα από τη 2η αγωνιστική, απέναντι σε μια ομάδα που είναι μεν νεοφώτιστη και στοχεύει στην παραμονή, αλλά έχει καλή ψυχολογία εξαιτίας των δύο νικηφόρων αποτελεσμάτων επί του Ολυμπιακού Ανάληψης σε κύπελλο και πρωτάθλημα.
“Στόχος μας είναι φυσικά η νίκη με την Ομόνοια. Ομως είναι το πρώτο ματς πρωταθλήματος που δίνουμε και πάντα μια πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις και ίσως έχει απρόβλεπτη εξέλιξη αν δεν προσέξεις. Η Ομόνοια φαίνεται πως είναι μια καλή ομάδα και θα έρθει με ανεβασμένη ψυχολογία. Εμείς με σοβαρότητα και αγωνιστικότητα θα επιδιώξουμε να πάρουμε το πρώτο τρίποντο της σεζόν, παίζοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο”, δηλώνει στη “Ε” ο προπονητής της Τριφυλιακής ομάδας Ηλίας Φωτόπουλος.
Η τελευταία προπόνηση των “κυανολεύκων” θα γίνει σήμερα το απόγευμα και το ευχάριστο είναι πως και οι 24 παίκτες που είναι στο ρόστερ του ΑΟΚ, είναι ετοιμοπόλεμοι και βρίσκονται στη διάθεση του Ηλειου τεχνικού.

notosport.eleftheriaonline.gr

Ακολουθήστε το Gargalianoionline στο Google News και στο Facebook

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button