Αθλητικά

Για το 2×2 η Καλαμάτα σήμερα στο Στάδιο με Αστέρα Βλαχιώτη

Στις 3 μ.μ. σήμερα στο Στάδιο της Παραλίας η ομάδα της Καλαμάτας υποδέχεται τον Αστέρα Βλαχιώτη, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της FootballLeague.

Η νίκη είναι μονόδρομος για το μεσσηνιακό συγκρότημα που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα και δεν έχει περαιτέρω περιθώρια βαθμολογικών απωλειών και δη στην έδρα του.

Οι Λάκωνες είναι πάντα υπολογίσιμη δύναμη, με έφεση στην άμυνα κι αυτό σημαίνει ότι οι «μελανόλευκοι» θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν για να φτάσουν στο πολυπόθητο 3ποντο που θα τους διατηρήσει σε επαφή με την 1η θέση του Νοτίου Ομίλου.

Σε αυτή την προσπάθεια, η παραδοσιακή δύναμη των φιλάθλων θα είναι περισσότερο νοερή και «ηθική» για τους ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου, καθώς ισχύει το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, με πολύ περιορισμένη είσοδο του κόσμου στο γήπεδο, αν και είναι βέβαια ότι, όπως συνέβη στο προηγούμενο (νικηφόρο) εντός έδρας ματς με την Επισκοπή, οι φανατικοί φίλοι της Μαύρης Θύελλας θα εξαντλήσουν κάθε δυνατό σημείο που θα δίνει ορατότητα προς τον αγωνιστικό χώρο.

Στην αποστολή για τον απογευματινό αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος επέλεξε 24 ποδοσφαιριστές και αυτοί που αποκλείστηκαν είναι οι Γκαλίτσιος και Καραχάλιος. Στη διάθεση του έμπειρου τεχνικού για την επιλογή της τελικής 18άδας και 11άδας είναι οι Αραμπατζής, Ταΐρης, Καπούταγλης (τερματοφύλακες), Παναγιώτου, Μαβινγκά, Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Σαλίν, Ευαγγέλου, Τσελεπίδης (αμυντικοί), Ζαχαρόπουλος, Τριανταφυλλάκης, Παπατόλιος, Παυλίδης, Σουμπίνιο, Αναστασόπουλος, Νατσιόπουλος, Καρούτης (μέσοι), Αλεξόπουλος, Κέρι, Ηλιόπουλος, Μπουσμπίμπα, Μαρκόφσκι, Φελίπε (επιθετικοί).

Και για τους λάτρεις των στατιστικών η Ένωση SuperLeague-Football Leagueσημειώνει ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν τέσσερις φορές στην ερασιτεχνική Γ’ Εθνική, η Καλαμάτα κέρδισε και τα δύο στην έδρα της, στις 11 Φεβρουαρίου 2018 με 2-1 (33′ σουτ, 59′ σουτ Γκασούκας – 57′ σουτ Σαμπατάκος) και στις 7 Οκτωβρίου 2018 με 1-0 (35′ σουτ Αλιατίδης).
Και τα δύο αυτά παιχνίδια είχαν γίνει στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

-Το σημερινό παιχνίδι στο Στάδιο της Παραλίας θα διαιτητεύσει ο Μπακογιάνης (Αθηνών), με βοηθούς τους Μπουρτζοβίτη (Κορινθίας) και Νιδριώτης (Αθηνών), 4ο τον Κόκκορη (Αρκαδίας), ενώ χρέη παρατηρητή θα κάνει ο Πάνου (Αιτωλλοακαρνανίας).

Νότιος Όμιλος
Το σημερινό πρόγραμμα (5η αγωνιστική)
Ώρα έναρξης, 15:00
Γηπ. Νεάπολης Βόλου: Νίκη Βόλου – Σαντορίνη
Γηπ. Σταύρος Μαυροθαλασσίτης: Αιγάλεω – Επισκοπή
Στ. Παραλίας Καλαμάτας: Καλαμάτα – Αστέρας Βλαχιώτη
Γήπ. Ασπροπύργου: Ένωση Πανασπροπυργιακού – Ιάλυσος
Γήπ. Γρηγόρης Λαμπράκης, Καλλιθέα – Ρόδος (ΕΡΤ3)

Σάββατο στις 12 μ. και τηλεοπτικός ο αγώνας Καλαμάτα-Νίκη Βόλου
Στο μεταξύ η διοργανώτρια ανακοίνωσε και το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής που θ’ ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο. Η Καλαμάτα θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, υποδεχόμενη στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου τη Νίκη Βόλου και μάλιστα για πρώτη φορά φέτος με τηλεοπτική κάλυψη (ΕΡΤ3).

Αναλυτικότερα:
Νότιος Όμιλος
Σάββατο 17/4/2021 12:00 ΕΡΤ3
Δημοτικό Παραλίας, Καλαμάτα – Νίκη Βόλου

Κυριακή 18/4/2021 14:00
ΔΑΚ Νάξου, Σαντορίνη – Ένωση Πανασπροπυργιακού
Κυριακή 18/4/2021 15:00
Δημοτικό Ρόδου, Ρόδος Α.Σ. – Αιγάλεω 1931
Οικονομίδειο, Ιάλυσος – Επισκοπή
Δημοτικό Σκάλας, Αστέρας Βλαχιώτη – Καλλιθέα

 

πηγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button