Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Γιορτή αγάπης και ζεστασιάς στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών [εικόνες – βίντεο]

Πλήθος κόσμου από τα σχολεία της πόλης, τους φορείς και εθελοντές βρέθηκαν στην γιορτή και όλοι μαζί ευχήθηκαν για τις άγιες μέρες που έρχονται.

Με πολλή αγάπη και ζεστασιά πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η χριστουγεννιάτικη γιορτή στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών δίνοντας χαρά στους νοσηλευόμενους σε αυτό. Τραγούδια, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, χοροί, δώρα, γλυκίσματα αλλά και λόγια αγάπης συνέθεσαν το σκηνικό της γιορτής με τους φιλοξενούμενους του Κέντρου να το δέχονται με πολύ μεγάλη χαρά.

Στον χαιρετισμό του ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος σημείωσε πως «σε αυτό τον χώρο πάντοτε παίρνουμε, και πρώτον παίρνουμε την υπομονή όσον εργάζονται εδώ, και μιας και δεν μπορούν να πουν οι τρόφιμοι ένα μεγάλο εγκάρδιο ευχαριστώ, τους το λέμε εμείς. Αλλά να πούμε και στους τρόφιμους πως θα είναι η αυριανοί πολίτες της βασιλείας των ουρανών, αφού αυτοί θα μπουν μέσα χωρίς εισιτήριο, χωρίς να κριθούν, και επομένως τότε θα τους έχουμε περισσότερο ανάγκη για να τους πούμε, πρεσβεύσατε και για εμάς»”. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους Άγια και ευλογημένα Χριστούγεννα.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας τόνισε ότι, «πρέπει να δίνουμε ένα μήνυμα ότι στους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη εμείς θα πρέπει να τρέχουμε πολύ γρηγορότερα για να είμαστε εδώ. Πρέπει να κοιτάμε τον συνάνθρωπο, να κοιτάμε εκεί που υπάρχει ανάγκη. Θα πρέπει να κάνουμε το εθελοντικό κίνημα ακόμη μεγαλύτερο», ευχαριστώντας όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στο ΚΕΦΙΑΠ και προσφέρουν υπηρεσίες. Ευχήθηκε αυτός ο χώρος να γίνει ακόμη μεγαλύτερος, ενώ κλείνοντας έδωσε τις ευχές του για χαρούμενες γιορτές.

Ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, με αρμοδιότητα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, Παναγιώτης Μπασάκος, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε το Δήμο και τους εθελοντές για τη συμμετοχή τους και προσφορά τους, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει και αυτός τις καθιερωμένες ευχές, σημειώνοντας πως εύχεται να είναι οι τελευταίοι που θα επισκεφθούν.

Ακολούθησε χριστουγεννιάτικη συναυλία από την Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων, ενώ τραγούδια ακούστηκαν από μαθητές της 6ης τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών.

Τέλος, δώρα και γλυκίσματα μοιράστηκαν σε όλους σε μια πραγματικά πολύ ζεστή εκδήλωση.

Δείτε βίντεο:

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button