Αθλητικά

Γιορτή του αθλητισμού το “Navarino Challenge” (φωτό)

Σε γιορτή του αθλητισμού εξελίχθηκε και φέτος το “Navarino Challenge”, η βραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού που έγινε για 7η συνεχόμενη χρονιά στην Costa Navarino.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην Πυλία, ενώ το “Navarino Challenge” διέθετε και φέτος πλούσια γκάμα αθλημάτων αλλά και σπουδαίες αθλητικές προσωπικότητες που ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο και παρουσίασαν τα αθλήματα τους.

Αθλητές όπως ο θρύλος του μπάσκετ Νίκος Γκάλης, ο αργυρός Ολυμπιονίκης, Σπύρος Γιαννιώτης και πολλοί άλλοι.

Πολύ σημαντικός και φέτος ο ρόλος των εθελοντών που συνέβαλαν στην πετυχημένη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Αγώνας κολύμβησης ανοικτής θάλασσας με ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές στο γραφικό λιμάνι της Πύλου, αγώνας σκυταλοδρομίας και επίδειξης παράκτιας κωπηλασίας παρουσία του Έλληνα πρωταθλητή και δύο φορές Ολυμπιονίκη Βασίλη Πολύμερου, αγώνες στίβου στην παραλία The Dunes Beach της Costa Navarino υπό την εποπτεία του Ολυμπιονίκη Περικλή Ιακωβάκη, beach volley, με τον πρώην διεθνή Έλληνα πετοσφαιριστή Μιχάλη Τριανταφυλλίδη, δρόμοι 5 και 1 ενός χιλιομέτρου, ήταν μερικές μόνο από τις δραστηριότητες.

Δυναμικό παρών ο Μεσσηνιακός

Ηχηρό παρών έδωσε την Κυριακή το τμήμα στίβου του Μεσσηνιακού στο Navarino Challenge! Με αποστολή 262 ατόμων, εκ των οποίων τα 152 ήταν αθλητές της ακαδημίας και οι υπόλοιποι 110 γονείς και προπονητές, δικαιολόγησε πλήρως τον ρόλο που του ανατέθηκε ως συνδιοργανωτή του Navarino Challenge στα δρομικά αγωνίσματα. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το αγώνισμα των Παραολυμπιακών αγώνων Boccia από τον χρυσό παραολυμπιονίκη Γρηγόρη Πολυχρονίδη, να αγωνιστούν στον αγώνα 1χλμ εντός των εγκαταστάσεων της Costa Navarino και τέλος να διασκεδάσουν παίζοντας στις παιδικές χαρές και νεροτσουλήθρες. Ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος, παιδιά και γονείς απόλαυσαν την όμορφη εμπειρία του Navarino Challenge. Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του Καλαματιανού συλλόγου, “το ραντεβού με το Navarino Challenge ανανεώνεται για την επόμενη χρονιά, ενώ οι προπονήσεις και οι δραστηριότητες του Τμήματος συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button