Τοπικά Νέα

Γιώργος Ασημακόπουλος: “Δηλώνω ότι είμαι παρών για να βοηθήσω την παράταξή μας”

Γραπτή δήλωση του αντιδημάρχου Τριφυλίας Γ. Ασημακόπουλου

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες του Δήμου Τριφυλίας, νιώθω την ανάγκη να σπάσω την σιωπή μου, γιατί η σιωπή μου δεν είναι ενοχή, και να πω ότι μέχρι τώρα δεν έλειψα από καμία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Και όταν δεν ήμουν αντιδήμαρχος παραβρέθηκα ως ο 14ος δημοτικός σύμβουλος στην ψήφιση του προϋπολογισμού, συγκεντρώνοντας με εμένα απαρτία το δημοτικό συμβούλιο.

Προχθές λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού μου προβλήματος δεν παραβρέθηκα στην διπλή συνεδρίαση.

Ουδέποτε συμμετείχα σε καμία κρυφή συνάντηση, ούτε προσπάθησα να μην σχηματιστεί απαρτία. Κάποιοι κακόβουλοι, ανώνυμοι, προσπαθούν να διαβάλουν εμένα και την παράταξή μας.

Δηλώνω ότι είμαι παρών για να βοηθήσω την παράταξή μας από όποιο πόστο μου έχει αναθέσει ο δήμαρχος για το καλό της Τριφυλίας και ουδέποτε υπήρξα αχάριστος!

Με εκτίμηση
Γιώργος Ασημακόπουλος
Αντιδήμαρχος Τριφυλίας

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Ο μεγάλος λέει δημόσια ότι σε ταιζει, σε ποτίζει, σε ντύνει..Σε έχει προσβάλει πολλές φορές δημοσια..Σε έχει κάνει πέρα..όλοι το ξέρουν..κι εσύ ακόμα ρομαντζαδα για το καλό της Τριφυλίας?Λίγη αξιοπρέπεια…

  2. Οι 1000 ψήφοι ήταν καλοί που του μάζεψε.κ όλοι εσείς ακόμα κ να είναι αλήθεια αυτά που αναφέρεται είναι πρέπων να τα λέτε;ντροπή.το να είσαι φτωχός δεν είναι αμαρτία.το να είσαι κακος είναι.

    1. Μα ο ίδιος ο δήμαρχος ο κ. Λεβεντάκης τα είπε αυτά…Είπε επί λέξη στην αίθουσα του Συμβουλίου οτι τον τάιζε τον πότιζε και τον έντυνε…Ψυχούλααα… Κάνει ενα καλό και μετά γυρνάει ένα γύρω και το διαλαλεί…Να το βράσουμε τότε το καλό μανούλα μ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button