Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Η αινιγματική φωτογραφία που είχε τραβήξει η Καρολάιν λίγο πριν τη δολοφονία της

Απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα επιχειρούν να δώσουν οι Αρχές, παρά την ομολογία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πως δολοφόνησε τη σύζυγό του.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν κατά την διάρκεια παραμονής του στη ΓΑΔΑ, μίλησε για δεύτερη φορά στους αστυνομικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών, πριν πάει στον εισαγγελέα, όπου ομολόγησε ότι η Καρολάιν κοιμόταν, την ξύπνησε και την έπνιξε. Αυτή η εκδοχή είναι πιο κοντά και στα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση.

«Από τις τιμές που μου αναφέρετε θεωρώ ότι η καρδιακή συχνότητα από 48 έως 58 η οποία καταγράφεται 1:41 έως 3:51 της 11ης Μαΐου 2021 αντιστοιχεί σε περίοδο ύπνο. Το ίδιο θεωρώ και για την καταγραφή στις 3: 58 ώρα που οι παλμοί είναι 61 το λεπτό. Στις 4:05 οι παλμοί αυξάνονται κατά 50 τοις 100 περίπου από τους παλμούς που είχε το άτομο εν ηρεμία στον ύπνο του. Θεωρώ ότι εκείνη τη χρονική στιγμή το άτομο βρισκόταν σε κατάσταση πολύ ισχυρού ψυχικού ή σωματικού στρες. Με δεδομένο ότι έχω προσδιορίσει την ώρα του θανάτου κατά τη στιγμή της αυτοψίας του χώρου στις πέντε με έξι ώρες από τις 10 η ώρα που ήταν η ώρα της αυτοψίας, θεωρώ απολύτως συμβατό η διαδικασία του μηχανισμού του θανάτου να έλαβε χώρα από τις 4:05 έως τις 4:11. Στις 4:11 ώρα είναι η τελευταία καταγραφή του smartwatch και θεωρώ ότι αμέσως μετά επήλθε ο θάνατος. Από την νεκροψία και νεκροτομή είχα συμπεράνει ότι διαδικασία του θανάτου πράγματι διήρκεσε μερικά λεπτά ότι δηλαδή ο θάνατος δεν ήταν ακαριαίος», αναφέρει η Ιατροδικαστής.

Η φωτογραφία που προβλημάτισε τις Αρχές

Το βιομετρικό ρολόι της 20χρονης καθώς και τα κινητά τους ήταν αυτά που τον πρόδωσαν και κατέρριψαν τους ισχυρισμούς του.

Πέρα, όμως, από τις αναζητήσεις της Καρολάιν τη μοιραία νύχτα για ξενοδοχείο σε γνωστή πλατφόρμα, βρέθηκε και μια φωτογραφία που έχει προβληματίσει τις αρχές.

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στις 12 π.μ. για λόγο που ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί και δείχνει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στον καναπέ με τη μικρή Λυδία στα χέρια του.

Σύμφωνα με τις αρχές, η φωτογραφία τραβήχτηκε από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της που συνδέεται στις κάμερες.

Ήταν στο χρονικό διάστημα που η ίδια μετά τον τσακωμό με τον δράστη είχε αποσυρθεί στο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα.

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Το θέμα είναι τι θα γίνουμε τώρα χωρίς βαρβάρους
    Οι ξενοφοβικές υστερίες. τα ρατσιστικά στερεότυπα,οι ακροδεξιές κορώνες, και πολιτικός φανατισμός της ΝΔ και των ΜΜΕ που την στηρίζουν χάθηκαν πίσω από την βιτρίνα που είχαν φιλοτεχνήσει για τον δολοφόνο Έμεινε η λάσπη για τον καθηγητή Ποινικού Δικαίου και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Νίκου Παρασκευόπουλου και τον νόμο εισήγαγε και έφερε την Ελλάδα κοντά στις σύγχρονες Ευρωπαϊκές αντιλήψεις και τον εκσυγχρονισμό του νομικού πλαισίου
    Τώρα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που χυδαιολογούσαν όλες αυτές τις ημέρες
    Είναι άραγε τυχαίο ότι αποκάλυψαν τον δολοφόνο τις ημέρες που ψήφιζαν τον αντεργατικό νόμο που μας γυρίζει στον Μεσαίωνα και όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται με την δολοφονία όλη την ημέρα

    1. Με τόση ζέστη, είναι φυσικό να σε έχει καταβάλλει το «τρικυμία εν κρανίω», αν και νομίζω ότι η εγκεφαλική σου βλάβη είναι μόνιμη.Το 80% των φυλακών είναι κατηλειμμένο από ξένους οι οποίοι βγαίνουν κιόλας σε 4-5 χρόνια, ακόμα και αν έχουν σκοτώσει. (π.χ η γυναίκα που σφάχτηκε από ξένο που είχε στη δούλεψή της).Αλλά σε ένα τέτοιο σχόλιο, εσύ γράφεις αφηγήματα για Παρασκευόπουλους και εργασιακά.Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι για 2 χρόμια ακόμα θα βράζεις στο ζουμί σου και μετά ετοιμάσου για νέα φάπα.

      1. Καταλαβαίνουμε απόλυτα ότι απογοητευτήκατε κάποιοι με την τροπή που πήρε η τραγική κατ’ τα άλλα υπόθεση στα Γλυκά Νερά, θα θέλατε πάρα πολύ ο θύτης η καλύτερα οι θύτες να είναι σκούρος, να μιλά μια άγνωστη γλώσσα και ιδανικά να είναι μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, έλα όμως που δεν έγινε έτσι, ο δολοφόνος της Καρολάιν είναι ξανθός, γαλανομάτης, ευγενέστατος, συγκροτημένος, μιλά άπταιστα ελληνικά και πιθανότατα να είναι χριστιανός.

        Όσο για το πραγματικά τραγικό έγκλημα στα Φιλιατρά πριν από ένα χρόνο δεν καταλαβαίνω που κολλά το ένα με το άλλο και το φέρνεις ως παράδειγμα, εγκλήματα γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται τόσο στην Ελλάδα όσο και παντού, θύτες θα είναι ξένοι, αλλόθρησκοι, έγχρωμοι, αλλά επίσης Έλληνες, χριστιανοί ορθόδοξοι, από “καλές” οικογένειες και προπάντων υπεράνω πάσης υποψίας.

        Με το παραπάνω που θέλω να καταλήξω, κάποιοι, αρκετοί θα έλεγα, σαν εσάς νοικοκυραίοι που για τα πάντα φταίνε οι ξένοι η “λάθρο”, η διαφορετικού χρώματος, γλώσσας, θρησκείας, δεν μπορείτε να χωνέψετε ότι με την ίδια ευκολία που εγκληματίας γίνεται ο ξένος, γίνεται και ο γείτονάς σου, ο συγγενείς σου, ο φίλος σου, το παιδί σου, ο άντρα σου, πιθανότατα για διαφορετικούς λόγους, αλλά αυτό δεν τον κάνει περισσότερο η λιγότερο εγκληματία.

        Όσο για το αυθαίρετο ρατσιστικό συμπέρασμα ότι το 80% των φυλακών είναι κατειλημμένο από ξένους θα είχε ενδιαφέρον να μας παρουσιάσεις κάποιες επίσημες πηγές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button