Αθλητικά

Γλυκόπικρη γεύση για τον Ηρακλή Κυπαρισσίας

Την γλυκιά νίκη αλλά με….αναμονή για την άνοδο με σκορ 3-1 εισέπραξε ο Ηρακλής Κυπαρισσίας στο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στον Ακρίτα Κορώνης, χωρίς όμως να κατορθώσει ακόμα να πάρει το τρένο για την άνοδο.

Οι γηπεδούχοι με το τελευταίο αποτέλεσμα ανέβηκαν οι μετοχές τους καθώς ισοβαθμούν στην 3η θέση με 43 βαθμούς, μαζί με Κορώνη και Ηρακλή Καλαμάτας. Διατηρούν το πλεονέκτημα στην τριπλή ισοβαθμία αλλά για εξασφαλίσουν την άνοδο, πρέπει στην επόμενη τελευταία αγωνιστική να νικήσει τον ΑΟ Μεθώνης, να χάσει η Κορώνη από το Δώριο ή έστω ισοπαλία και επειδή την ίδια ώρα ο Ηρακλής Καλαμάτας θα παίρνει το ματς στα χαρτιά κόντρα στο Ασπρόχωμα, τότε θα υπάρξει μπαράζ ανάμεσα στους δύο Ηρακλήδες. Από την άλλη, η Κορώνη φάνηκε να είναι ο μεγάλος χαμένος από το γήπεδο ωστόσο δεν χάνει ελπίδες δεδομένου ότι με νίκη κόντρα στο Δώριο ανεβαίνει στην Α’ Τοπική.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Στο 25′ ο Σταματόπουλος με σουτ από τα 40 μέτρα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπινιάρη για το 1-0. Στο 28′ σουτ του Δασκαλάκη έξω από την περιοχή η μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 36′ ο Γιάννης με σουτ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους (2-1). Στο 44′ ο Μουτζούρης σε θέση βολής, δεν κατάφερε να πιάσει το σουτ με αποτέλεσμα να μην αξιοποιηθεί ευκαιρία. Στο 62′ ο Σταματόπουλος με πλάσε έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους. Στο 79′ σουτ του Τζούβελη, η μπάλα βρίσκει στο Μουτζούρη και καταλήγει άουτ. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αλεξέας, με βοηθούς τους Αράπη και Μπαρδή.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Λινάρδος, Καραχάλιος, Τζαβάλας, Κίτος, Πλέσσας, Μπαλτζής, Σταματόπουλος, Γκίνο, Μανδραπήλιας, Γιάννης, Ζάγουρας. ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Καπινιάρης, Τέντες, Πέτση, Μαραβέλλας, Τζούβελης (55′ Τσιριγώτης), Πιχιγιόνι, Σαρέλλας, Μουτζούρης, Μάραντος, Δασκαλάκης, Κρητικάκης. Φωτορεπορτάζ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button