Τεχνολογία

Γνωρίστε το… Ορθόδοξο τηλέφωνο που λέγεται «Τσάρος Βλαδίμηρος»

Η επιχρυσωμένη συσκευή δε κατάφερε να εντυπωσιάσει τους Ρώσους

Εταιρεία από τη Ρωσία έκανε τα αποκαλυπτήρια ενός επιχρυσωμένου τηλεφώνου με την ονομασία «Tsar Vladimir», το οποίο κοσμείται από έναν «ορθόδοξο χριστιανικό σταυρό που συμβολίζει τη μετάβαση από τη βία στην ευσπλαχνία», σύμφωνα με το Russian Today. Η συσκευή πάντως δεν έλαβε το καλωσόρισμα που του αξίζει στο διαδίκτυο.

Εκείνοι που ελπίζουν ότι η εν λόγω συσκευή είναι μια νέα αναφορά του Βλαντιμίρ Πούτιν θα απογοητευθούν, καθώς το ολοκαίνουργιο «τηλέφωνο Tsar Golden Vladimir» αναφέρεται στην πραγματικότητα σε έναν ηγεμόνα του 10ου αιώνα, ο οποίος προχώρησε σε μία επιλογή που του χάρισε το προσωνύμιο Μέγας: εισήγαγε το χριστιανισμό από το Βυζάντιο.

Το τηλέφωνο δεν διαθέτει μόνο ένα τεράστιο σταυρό στη ράχη, αλλά σκοπός είναι να μοιάζει με το σπαθί του Βλαδίμηρου Α’ του Μέγα. Η επιχρυσωμένη συσκευή πωλεί για 279.000 ρούβλια (4.240 δολάρια).

Το τηλέφωνο πέρα από τα διαθέτει απλά χαρακτηριστικά, όπως μια κάμερα 2MP, Bluetooth και 3G-internet.

Φαίνεται πάντως ότι η φιλική προς τους ορθόδοξους συσκευή, δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει τους ρώσους στο διαδίκτυο, με πολλούς να χλευάζουν τον επιτηδευμένο σχεδιασμό του και την τσιμπημένη τιμή. «Μοιάζει με φέρετρο κάποιου ραπ ειδώλου…», έγραψε ένας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button