Αθλητικά

Γουΐμπλεντον: Στις 4 ο μεγάλος τελικός Φέντερερ-Τζόκοβιτς

Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς συναντώνται (16:00, Novasports1) για τέταρτη φορά στο βρετανικό τουρνουά Γκραν Σλαμ

Στο Λονδίνο είναι σήμερα στραμμένα τα βλέμματα των φίλων του τένις καθώς για τις 4 το απόγευμα (Novasports1) έχει προγραμματιστεί ο τελικός του Γουΐμπλεντον με αντίπαλους τον Ρότζερ Φέντερερ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Οι δύο τενίστες, ηλικίας 38 ετών ο Ελβετός και 32 ο Σέρβος, θα βρεθούν αντιμέτωποι για τέταρτη φορά στο βρετανικό τουρνουά Grand Slam με τον Τζόκοβις να προηγείται 2-1 στο μεταξύ τους σκορ.

Το 2012 είχαν συναντηθεί στα ημιτελικά με τον Φέντερερ να κερδίζει 3-1 σετ σε κάτι περισσότερο από δύο ώρες. Ο Τζόκοβιτς πήρε τη ρεβάνς του δύο χρόνια αργότερα στον τελικό του τουρνούα τον οποίο κέρδισε μετά από σχεδόν τέσσερις ώρες με 3-2 σετ. Η τρίτη και τελευταία αναμέτρησή τους στο χορτάρι του Γουίμπλεντον ήταν το 2015 με τον Σέρβο να επικρατεί πιο εύκολα με 3-1 σετ.

Συνολικά οι δύο τενίστες έχουν τεθεί αντιμέτωποι 47 φορές με τον Τζόκοβιτς να μετρά 25 νικές και τον Φέντερερ 22.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button