Αθλητικά

ΓΣ Γαργαλιάνων-Κάστρο Μονεμβάσιας 70-66: Στο τέλος “γέλασαν” οι Τριφύλιοι

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεπέρασε την άσχημη εμφάνιση και ήττα της περασμένης αγωνιστικής, από τον Πελασγό, ο ΓΣ Γαργαλιάνων που επικράτησε, σε ένα συγκλονιστικό ματς, του Κάστρου Μονεμβασιάς με 70-66 εξασφαλίζοντας μεγάλες βαθμολογικές «ανάσες».

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος από την αρχή και μέχρι το τελευταίο λεπτό με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν «χέρι χέρι» στο σκορ. Οι γηπεδούχοι, που πέτυχαν συνολικά 9 τρίποντα, βρήκαν λύσεις στο τέλος από Τσαγκάνη, Παν. Γερμανό και Αναστασόπουλο και πανηγύρισαν μια σπουδαία επιτυχία που τους φέρνει εκτός επικίνδυνης ζώνης και αυξάνει τις πιθανότητες παραμονής.

Από την άλλη οι Λάκωνες, που είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Σωτήρη Παπαδάκο (36 π με 6 τρίποντα), παίζοντας με σημαντικές απουσίες, όπως των Πετρά και Μανιατάκου,δεν μπόρεσαν να δώσουν συνέχεια στις νίκες χάνοντας την επαφή με την τετράδα.

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 70

ΚΑΣΤΡΟ 66 Δεκάλεπτα: 25-22, 39-37, 41-41, 70-66

Διαιτητές: Νάστος, Μπακετέας

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ : Π. Γερμανός 13(3), Ζαχαρόπουλος, Ζευγίτης 14, Τσέκερης, Δημητρακόπουλος 2, Τσαγκάνης 15(1), Χαντζής 12(4), Α. Γερμανός 5(1), Αναστασόπουλος 8, Κουτουλογένης.

ΚΑΣΤΡΟ: Σαραντάκος, Σκάγκος, Παπαδάκος 36(6), Ζώταλης, Μπιράκος, Αναγνωστάκος 14, Σταθάκος 16.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button