Κόσμος

Γυναίκα βρήκε ξαφνικά 37 εκατ. δολάρια στο λογαριασμό της από λάθος της τράπεζας

Εσείς πώς θα αισθανόσασταν εάν ξυπνούσατε ένα πρωί και βρίσκατε στον τραπεζικό σας λογαριασμό 37 εκατ. δολάρια από το πουθενά; Αυτό έπαθε μια γυναίκα από το Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, που από λάθος της τράπεζας βρέθηκε ξαφνικά με μια αμύθητη περιουσία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CNS, μια υπάλληλος παπουτσάδικου έγινε μία από τις πλουσιότερες γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όταν κάποιος ανώνυμος «φιλάνθρωπος» μετέφερε 37 εκατ. δολάρια στον τραπεζικό λογαριασμό της.

«Στ΄ αλήθεια σκέφτηκα ότι κάποιος μας έδωσε τα 37 εκατ.», είπε η πωλήτρια στο CBS. Όμως, ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο, το ζευγάρι αφού ανακάλυψε το ποσό στο λογαριασμό τους βγήκαν για μια βόλτα στον καθαρό αέρα. Μετά αποφάσισαν να τηλεφωνήσουν στην τράπεζα για να ανακαλύψουν τι είχε συμβεί.

Τι είχε συμβεί

Γρήγορα, τα πράγματα ξεκαθάρισαν. Ένας πελάτης είχε κάνει μια κατάθεση σε ξένο συνάλλαγμα, με την εισροή κεφαλαίου να τη διαχειρίζεται τραπεζικός υπάλληλος. Ωστόσο, ο υπάλληλος έκανε λάθος στον αριθμό λογαριασμού και τα λεφτά κατέληξαν στην υπάλληλο του καταστήματος με τα παπούτσια.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, η τράπεζα απέσυρε τα χρήματα από το λογαριασμό της και απολογήθηκε για την αναστάτωση.

«Ήμουν εκατομμυριούχος, έχω μια φωτογραφία από τον τραπεζικό λογαριασμό με το ποσό, οπότε ακόμα μπορούμε να το κουβεντιάζουμε. Πρόκειται για μια καλή ιστορία», σχολίασε η γυναίκα για το πάθημά της.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button