Αθλητικά

Γ.Σ. Γαργαλιάνων – Δίων Κυπαρισσίας 76-72

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι με τρομερές διακυμάνσεις και συγκινήσεις, ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων πήρε τη νίκη στο ντέρμπι της Τριφυλίας επικρατώντας με 76-72 του Δίωνα Κυπαρισσίας στο σχεδόν γεμάτο κλειστό των Γαργαλιάνων. Μάλιστα στην κερκίδα υπήρχαν οπαδοί και των δύο ομάδων οι οποίοι απήλαυσαν ένα υψηλού επιπέδου ματς σε άριστο κλίμα μεταξύ τους.

Η διακύμανση του σκορ ήταν πραγματικά απίστευτη καθώς η ομάδα των Γαργαλιάνων βρέθηκε να προηγείται ακόμη και με 17 πόντους, κυρίως χάρη στα 13!! τρίποντα που πέτυχαν οι δεινοί σουτέρ της.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Δίωνα δείχοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα γύρισε το παιχνίδι και μάλιστα προηγούνταν με 65-72 1.50 πριν τη λήξη του αγώνα.

Εκεί μίλησε ο αρχηγός των γηπεδούχων, Μάριος Τσαγκάνης, ο οποίος βγήκε μπροστά και με 5 συνεχόμενους δικούς του πόντους και ένα τρίποντο του Αλέξη Γερμανού από τα 8 μέτρα, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με 73-72, για να διαμορφώσει και πάλι ο Τσαγκάνης το 75-72. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη όμως και είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα όταν περίπου 8 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ο Φάνης Κλεφτάκης κέρδισε φάουλ σε προσπάθειά του για τρίποντο. Ο παίκτης του Δίωνα αφού αστόχησε στις δύο πρώτες, έχασε επίτηδες την τρίτη για να διεκδικήσουν το ριμπάουν με τους συμπαίκτες του αλλά η μπάλα κατέληξε στον Αλέξη Γερμανό στον οποίο έγινε άμεσα φάουλ. Ο έμπειρος γκαρντ με 1/2 βολές έγραψε το τελικό 76-72 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με την Καλαμάτα B.C.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Ρίζος και Μητσέας.

Τα δεκάλεπτα: 23-14. 45-34, 60-53. 76-72

Γ.Σ. Γαργαλιάνων (Τσόπελας): Γερμανός Π. 6(2). Ζευγίτης, Τσαγκάρης 8(1), Παπαδάκος 20(2), Τσαγκάνης 13(2), Χαντζής 9(3), Γερμανός Α.12(3), Σουρέλης, Αναστασόπουλος 8,

Διών Κυπαρισσίας (Κούτρης): Κατσαργύρης 2, Κλεφτάκης Θ. 14(1), Μπουσιούτας, Λαμπίρης 8, Κλεφτάκης Δ. 9(1), Μητρόπουλος, Κουτίβας 8(1), Κυριακόπουλος 2, Γιαννακόπουλος 27(2)

Αρχική

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button