ΑθλητικάΓαργαλιάνοι

Γ.Σ. Γαργαλιάνων: Με φιλάθλους στο εκτός έδρας παιχνίδι στη Σπάρτη

Με το πόδι πατημένο στο… γκάζι συνεχίζει ο Γ.Σ. Γαργαλιάνων στην Α1 κατηγορία μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, με την ομάδα των Γαργαλιάνων να πετυχαίνει την περασμένη Κυριακή την 21η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 106-38 της Σπάρτης.

Την τελευταία αγωνιστική, το Σάββατο 13 Μαϊου, θα αναμετρηθεί στη Σπάρτη με τον δεύτερο της βαθμολογίας Σπαρτιατικό. Ο τίτλος θα κριθεί βέβαια στα πλέι οφ, όπου θα συμμετάσχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Ο λόγος για τον Γ.Σ. Γαργαλιάνων, τον Σπαρτιατικό, τον Πολύβιο και το Γύθειο.

Η διοίκηση της ομάδας των Γαργαλιάνων καλεί τους φιλάθλους να στηρίξει την ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι. Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της αναφέρει: Μια πόλη μια ομάδα , στηρίζουμε την ομάδα μας στην αποστολή Σάββατο 13 Μαϊου Ώρα Αναχώρησης 15:30 τελευταία αγωνιστική Σπαρτιατικός VS ΓΣΓ για την φετινή σεζόν στην Σπάρτη . Εισιτήριο λεωφορείου €15 , περισσότερο πληροφορίες (6982490909)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button