Δήμος Μεσσήνης

Δήμος Μεσσήνης: Βελτίωση – Αντικατάσταση του Εξωτερικού υδραγωγείου του πρώην Συνδέσμου Ύδρευσης «Ανασυγκρότηση» από πηγές Μπάρκα

Σε συνέχεια αιτήματος που υποβλήθηκε από τον Δήμο Μεσσήνης και τη ΔΕΥΑΜ, εντάχθηκε στο Ταμείο Ανάκαμψης το έργο «Βελτίωση-Αντικατάσταση του Εξωτερικού υδραγωγείου του πρώην Συνδέσμου Ύδρευσης «Ανασυγκρότηση» από πηγές Μπάρκα», προϋπολογισμού 2.803.226 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο ύδρευσης που θα συμβάλει στην ουσιαστική αναβάθμιση της παρεχόμενης υδροδότησης καθώς προβλέπονται εργασίες αντικατάστασης του εξωτερικού δικτύου του πρώην συνδέσμου ύδρευσης «Ανασυγκρότηση» από πηγές Μπάρκα (Κουρτάκι) έως Βελίκα μήκους 14 χλμ.

Με αφορμή την ένταξη του έργου o Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, δήλωσε: «Με την αντικατάσταση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης, θα αντιμετωπιστούν πάγια προβλήματα όπως διαρροή νερού λόγω πεπαλαιωμένου δικτύου και παράλληλα θα εξασφαλιστεί η ικανοποιητική παροχή πόσιμου νερού. Το έργο θα συμβάλλει στην ορθολογική διαχείριση του νερού, στην προστασία του περιβάλλοντος και των υδάτινων πόρων και κατ’ επέκταση στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του υδρευόμενου πληθυσμού και κυρίως στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και προτάσσοντας τις πραγματικές ανάγκες του τόπου, αξιοποιούμε όλα τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση το Ταμείο Ανάκαμψης»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button